Ynt: whiteagle - Ahmet Evleniyor..! Düğünümüze Bekliyoruz..
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Ahmetin kinasini yakiyorum su an haha haha haha
Evet dün aksam kina gecemiz vardi, saolsun Fatih Abi, esi ve kizlari Merve ile ugrayip bizi mutlu ettiler. Tesekkur ederiz. İhtiyar Fatih abimin babamla kafalari cok uyustu.. haha
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Ah Ahmet, bakalım görecez İnsignia team e ayırdığın masalar ne pozisyonda olacak 30 Eylüle bir şey kalmadı, habire yazıp duruyorsun yakışır yakışır diye
Gercekten cok iyi bir masa rezervasyonu oldu Kamil Abi
İnsigniaTeam bu sizin icin son cagrı, buyrun gelin dügünümüze.. Bekliyoruzz
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
toplanma yeri en son barbis önü denmişti ama o saatlerde biraz kalabalık olur barbisosu geçince sadabat parkının duvarının kenarında beklemek daha uygun olur gibi geliyor
Orjinal yazı sahibi: FacomX
toplanma yeri en son barbis önü denmişti ama o saatlerde biraz kalabalık olur barbisosu geçince sadabat parkının duvarının kenarında beklemek daha uygun olur gibi geliyor
Gelmek isteyen arkadaşlar 17:30-17:50 arası buluşma noktasında olsun 18:00 da hareket edilecekmiş gibi düşünün buluşma noktası
Alieyköy istikametinden gelişte kağıthane yönünde sadabad parkının duvarlarının önünde yani barbisosa gelmeden 200-300mt geride
Ahmetim gelme imkanım yok gibi .Bu saate kadar bekledim ama hala işteyim. Kamil ve Bülent hocamda burdaydı onları yolcu ettim.Hayatın hep istediklerini gerçekleştirerek geçsin. Eşinle bir ömür mutlu mesut olasın.
Yorum