ARKADAŞLAR zamanını bilmediğim ve bzizm belirleyeceğimiz bir tarihte bir KARADENİZ GEZİSİNE ne dersiniz????? Yorumalar göre gün sayısı, zamanı ve de güzergah belirlenir...Yönetimde bu konuda yapılabileceklerle ilgili bir çalışma yapar!!!!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KARADENİZ GEZİSİNE NE DERSİNİZ????????
Collapse
X
-
Ynt: KARADENİZ GEZİSİNE NE DERSİNİZ????????
Utku kardeşim, çok güzel bir düşünce ama benim için pek uygun değil, günü birlik veya en fazla toplam 2 gün (Eskişehir etkinliği gibi) olursa ben varım,
Akçakoca'da bir cumartesi buluşup,
- sabah kahvaltısı,
- öğlen yemeği
- akşam balık partisi yapıp,
Pazar günü
- sabah kahvaltısı
- öğle yemeği
- ve sonrası dönüş olabilir.
Yönetimin bu konuda bir organizasyonu olursa ve de kısmet olursa ben varım
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Daha onceden buralara gitme imkanı bulmuştum,her kime anlattıysam,anlatırken ani tekrar yasadım,valla bir kere gitmiş olmama rağmen,tabiri caizse konu açılınca oralar birden burnumda tuttu,ben varım,ne zaman dersenizzz oleyy
Yorum
-
Beylar bayanlar bati karadeniz anne taraindan dogu karadeniz ise baba tarafindan memlketim!!!! Yani her turlu ayarlamayi yaparim!!!! cemil abimmin dedigi yerler dogup buyudugumuz yerler ve ulasimi cok kolay yerler!!!! ERegli de dogdum ve buyudum yani oarayi avucumun ici gibi bilirim!!! Akacakaoca zaten 20 dakika .... Ayrica İstanbuldan ve de Ankaradan yaklasik 2 saat 25 dakika mesafedeler!!!! gorulmeye deger inanilmaz guzel yerleri ve sahili olan bir sehir!!! Gormeyenlere tavsiye ederim,,,, Yeterli sayiya ulastigimizda ben gerekli grisimlerde bulunurum ve ayarlamari yaparim.... Zaten sadece sahilini dolasmak bile ayri bir keyif ... Onun haricinde magaralar radar dedigimiz tepeden denize bakan doga harikasi mekanlari ise ayri ayri guzel... Bu bati karadeniz eee Dogu karadeniz ise boraz uzak ve daha fazla gun gerektirir.Zaten o tarafin dogasini konusamaya bile gerek yok cunku dunyada esi yok....Taleplere gore ayarlama yapabilirim....Bu arada eregliye daha once gidenler icin ifade ediyroum uladim inanilmaz kolaylasti...O eski deniz kenarindaki virajli yollar kalkti ve ulaim en az 15 dakika kisaldi yani hem Ankaradan hem İstanbuldan cok kolay.... Tamam diyenler haber vesin havalar su an mukemmel ve balik sezonu da basladi.Cok keyifli bir muahbebbt olur...Hatta ben belediyeden de destek ayarlarim..Saygilar sevgiler
Yorum
-
güzel olabilir biraz masraflı olur ama değer2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
[quote=emre2929 ]
güzel olabilir biraz masraflı olur ama değer
[/qbOrjinal yazı sahibi: emre2929güzel olabilir biraz masraflı olur ama değer
2015 2.0 sorento
Yorum
Yorum