Ynt: Sapanca Naturköy kahvaltı Sefası 26.Ağustos Pazar
Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
Valla Benden Duymuş Olmayın Ama Az Evvel Kadiri Aradım Ne Yapıyoruz Hafta Sonu Diye, Hakan la Beraber Hakanın Kayınvalidesine Otomatik Araba Bakıyorlarmış. Hemde Nerde? VOSVOGEN de Benim Oyum Gelmekten Yana. Karar Verirlerse Gelicez İşallah...
Hüseyin abi senin ağzında da hiç bakla ıslanmıyormuş öğrendiğimiz iyi oldu
Pardon, Bakla Derken???
Bildiğimiz yenen bakla
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Valla Benden Duymuş Olmayın Ama Az Evvel Kadiri Aradım Ne Yapıyoruz Hafta Sonu Diye, Hakan la Beraber Hakanın Kayınvalidesine Otomatik Araba Bakıyorlarmış. Hemde Nerde? VOSVOGEN de Benim Oyum Gelmekten Yana. Karar Verirlerse Gelicez İşallah...
Hüseyin abi senin ağzında da hiç bakla ıslanmıyormuş öğrendiğimiz iyi oldu
Pardon, Bakla Derken???
Bildiğimiz yenen bakla
Bildiğimiz Yenen Bakla. Sıkıntı Yok O Zaman, Bakla Bu Yerken Islanır da, Islanmaz da..
Orjinal yazı sahibi: volkan
Orjinal yazı sahibi: volkan
Volkan Gelmezse Ben Gelmem Arkadaş. Zaten Geçen Sefer ki Reportaj Videosunu Yayınlamadınız. Sohbetini, Muhabbetini Özledik
ben geliyorum huseyin abi sizde gelinde hep beraber guzel bir hafta sonu geciririz
Volkan ayapın geçmiştir herhalde Arabayı getir ama yine Kamil'le gelme
yok canim arabaylan gelicem kara duman duldulu ne yapayim haha haha
Vay şimdi öyle oldu hee karaduman düldül, peki dediğin gibi olsun bakalım zamanı gelince hatırlatırım bu lafları, sarf ettiğin gibide yersin o zman söylediklerini, nasıl olsa işin bitti değilmi, öküz öldü ortaklık bitti hesabı.
Yorum