Evet Bursa grubu bir şey planlayalım mı sizce fikirleriniz nedir ? angle
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bursa grubu sesiniz soluğunuz çıkmıyor biraz harakeet :)
Collapse
X
-
Ynt: Bursa grubu sesiniz soluğunuz çıkmıyor biraz harakeet
Pazar günü Sapanca Naturköye sabah kahvaltısına bekliyoruz.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzOlabilir
Beyler Ben Biraz Yoğundum Bu Aralar Pek Giremedim Foruma. Ama Bu Arada Hayırlı Bi İşi de Başarmak Üzereyim. İlk Orta ve Lise Yıllarından, Beyin Cerrahı Olan Bi Arkadaşım Var. Bakalım 1.4 T yi Aldı Almak Üzere. Bilgi Beceri ve Tecrübelerimle Kanına Girmekle ve Neskarla Pazarlık Yapma Sürecindeydim. 1.4T Edition Elegance+18"+Sunroof+Sağ Koltuk Elektrikli: 60.000 TL. Nasıl?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaOrjinal yazı sahibi: ygtylmzOlabilir
Beyler Ben Biraz Yoğundum Bu Aralar Pek Giremedim Foruma. Ama Bu Arada Hayırlı Bi İşi de Başarmak Üzereyim. İlk Orta ve Lise Yıllarından, Beyin Cerrahı Olan Bi Arkadaşım Var. Bakalım 1.4 T yi Aldı Almak Üzere. Bilgi Beceri ve Tecrübelerimle Kanına Girmekle ve Neskarla Pazarlık Yapma Sürecindeydim. 1.4T Edition Elegance+18"+Sunroof+Sağ Koltuk Elektrikli: 60.000 TL. Nasıl?Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: laserionOrjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaOrjinal yazı sahibi: ygtylmzOlabilir
Bence de Farkmaz
Beyler Ben Biraz Yoğundum Bu Aralar Pek Giremedim Foruma. Ama Bu Arada Hayırlı Bi İşi de Başarmak Üzereyim. İlk Orta ve Lise Yıllarından, Beyin Cerrahı Olan Bi Arkadaşım Var. Bakalım 1.4 T yi Aldı Almak Üzere. Bilgi Beceri ve Tecrübelerimle Kanına Girmekle ve Neskarla Pazarlık Yapma Sürecindeydim. 1.4T Edition Elegance+18"+Sunroof+Sağ Koltuk Elektrikli: 60.000 TL. Nasıl?
Huseyin Abicim sende yok diye arkadasinda da olmasin mi AFL
Araba ve para hazirsa bulusmamizi bu kutlamayi da katalim
Sonra da otoyolda yeni bebegin bacaklarinizi acariz
Yorum
-
Malesef Marmariste Görev Yapıyor. Şimdi Bu Fiyatla Orayı Sıkıştıracak. Ama Alır Almaz Foruma Üye Olur ve Bursaya da Geldiğinde Otobanda Alırız İfadesini. Afl Konusunda da Çok Sıkıştırdım, Ama Gayrımenkul Yatırımı Olduğu İçin Limitimiz Tam 60.000TL.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YK34Selam arkadaşlar
Dün 1.4 İnsignia Edetion Elegance + Stil paket fiyatı aldım.
AFL far ve 18 jant var içinde ve fiyat olarak 60.500 TL fiyat verdiler.
Sİzce fiyat olarak nasıldır? Başka bilgisi olan varmı?
Ayrıyetten herkesin bayramı mübarek olsun.
Benim de içime amma oturmuş arkadaş, ben aldıktan 1 ay sonra eklediler ya şu opsiyonu, Hain OpelOpel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
-
Esasen Son Aldığım Rakamlar Şöyle;
Edition Elegance: 57.150
Edition Elegance+18" Jant: 57.850
Edition Elegance+18"+Sunroof+Sağ Koltuk Elektrikli: 60.000
Edition Elegance+18"+Sunroof+Sağ Koltuk Elektrikli+Afl: 62.500
Ancak Dediğim Gibi Sunroof Öncelik ve Limit te, Aşılmış Halde 60.000
Yorum
-
Ben olsam sunroff+afl yi alirdim 2 bucuk milyar icin ilerde her bindiginde keske bide sunrofu olsaydi yada keske aflsi olsaydi demeye degmez ben alirken afl olsa direk afl+sunroffuu alirdim gerci ben once beyaz sunroflu almistim kaporayida vermistik eve donduk aradilar diger bayiden pesin satildi diye ozamanlar siteyi bilmiyodum bilseydim baska sehirlerden falan bakardim2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
Yorum