Sen bana o hareketi yaptinya yatacak yerin yok ihihi
ahahaha şöför dediğin kendinden emin olur elimi vurunca arabana arabayı çaktım bi yere sandın muharremcim şöförlük dersi al abilerimizden fluence olan abilerimiz var seni geçen onlardan mesela
Vayyy şimdi öyle olduk. Biz senin gibi kara düzen değil asrın icadı park sensörü ile takılıyoruz
Fatih abiye gelince adama laf yok aracın hakkını veriyor da, bende de annem tarafından geliştirilmiş limitör var haha
Birbirinizi doldurmayın, emniyetli gidiş şart
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Herşey güzelde Yemek resimleri bu saatte iyi olmadı
+1000000000
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
kamil abi çirkin resimleri sil benim 32 dişim gözükmüş hep bilerekmi çektin yoksa haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Çoooooookkkkkkk güzel görüntüler, Allah muhabbetinizi kat be kat artırsın.
Fatih beyin dediği gibi yemek resimleri olmadı, daha iftara yaklaşık 5 saat var yahu... Şimdiden acıktırdın bizi Kamil kardeşim.. ihihi
Gördüğüm kadarıyla yemek menüsü bolca tatlı, zeytinyağlı, yeşillik ve meyveden oluşmuş,
Et ürünlerinden bir görüntü göremedim. rolleyes Volkan, Fatih ve Erhan doydular mı acaba?
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Fatih beyin dediği gibi yemek resimleri olmadı, daha iftara yaklaşık 5 saat var yahu... Şimdiden acıktırdın bizi Kamil kardeşim.. ihihi
Cemil abicim bir dahakinde hep beraber olmak istiyoruz ona göre
Gördüğüm kadarıyla yemek menüsü bolca tatlı, zeytinyağlı, yeşillik ve meyveden oluşmuş,
Et ürünlerinden bir görüntü göremedim. rolleyes Volkan, Fatih ve Erhan doydular mı acaba?
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Cemil abicim bir dahakinde hep beraber olmak istiyoruz ona göre
Görüntüler süper ...Görüntülere bakıldığında muhabbet de süper...Yanlız buraya bir daha bir buluşma yapmak lazım...Bir dahakine kimse gelemse de ben katılmak isterim Ankaradan..ancak bu görüntülere bakıp da gelmeyi düşünmeyen yoktur diye düşünüyorum...
Görüntüler süper ...Görüntülere bakıldığında muhabbet de süper...Yanlız buraya bir daha bir buluşma yapmak lazım...Bir dahakine kimse gelemse de ben katılmak isterim Ankaradan..ancak bu görüntülere bakıp da gelmeyi düşünmeyen yoktur diye düşünüyorum...
Ramazandan sonra, yaz bitmeden sabah kahvaltı organizasyonu yapıp günün keyfini çıkarmak lazım.
Yorum