ben tartışmıyorum ki, koca konuda sadece 1 tane mesajım var
sen fazlasın hala anlamıyormusun ortak haha
haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
abi dur yazmayın bi içişleri müdürüne soralım cumartesi o calışıyor kaçta cıkar bilmiyorum ben haber veririm
evlendiğimde bi Ahmet'ten bide senden ders alıcam)))))))))))))))))))
bide erhandan deers al oda saglam kilibikdir haha haha
volkanım sen kendıne bak benı bılen ıyı bılır hangı perşembe erkekler bulusmasına geldın sen kılıbık olan bellı oluyor haha
ulan uckagitci 9dan once isten cikamiyorum osaatten sonrada kurtkoyden karsiya o trafigimi cekicem birde beni bilen bilir kilibiklar kirali seni haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
abi dur yazmayın bi içişleri müdürüne soralım cumartesi o calışıyor kaçta cıkar bilmiyorum ben haber veririm
evlendiğimde bi Ahmet'ten bide senden ders alıcam)))))))))))))))))))
bide erhandan deers al oda saglam kilibikdir haha haha
volkanım sen kendıne bak benı bılen ıyı bılır hangı perşembe erkekler bulusmasına geldın sen kılıbık olan bellı oluyor haha
ulan uckagitci 9dan once isten cikamiyorum osaatten sonrada kurtkoyden karsiya o trafigimi cekicem birde beni bilen bilir kilibiklar kirali seni haha haha
volkan bana hıc bos bos seyler anlatma senıde bılen bılıyor allahın damızlıgı haha
Arkadaşlar 30+10 (opsiyon) rezervasyon yapılmıştır. bilgilerinize .. sayı artarsa haber vereceğim kararlarınız kesin sağlığınız yerinde neşeniz bol olması dileğiyle hiho hiho hiho hiho oleyy oleyy clapclap clapclap
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Arkadaşlar 30+10 (opsiyon) rezervasyon yapılmıştır. bilgilerinize .. sayı artarsa haber vereceğim kararlarınız kesin sağlığınız yerinde neşeniz bol olması dileğiyle hiho hiho hiho hiho oleyy oleyy clapclap clapclap
Teşekkürler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum