Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul için İftar programı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İstanbul için İftar programı

Orjinal yazı sahibi: Sufy
    Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
    Orjinal yazı sahibi: Nurettin
    Hadi hayırlısı bir an evvel sağlına ksvuşmasını dilerim...
    Orjinal yazı sahibi: Erhktn
    arkadaslar,oglumun sunnetı ıcın p.tesı randevu almıstım,ama doktor bu cuma musaıt olacagını soyledı,bu yuzden ıftar a katılamıycam,hepınıze hayırlı ıftarlar,ıyı sohbetler dılerım
    allah tamamını erdırsın
    Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
    arkadaslar,oglumun sunnetı ıcın p.tesı randevu almıstım,ama doktor bu cuma musaıt olacagını soyledı,bu yuzden ıftar a katılamıycam,hepınıze hayırlı ıftarlar,ıyı sohbetler dılerım
    Geçmiş olsun ve hayırlı olsun Ali abi inşAllah başka buluşmalara görüşmek üzere abi...
    Teşekkürler hayırlı iftarlar
    Hayırlı olsun
    Ali hayırlı olsun, Allah sağlık ve ağız tadıyla düğününüde görmek nasip etsin.
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Ender abi ile görüştüm , kendisi kesin gelicek , hanımıyla ilgili görüşüp bilgi vericek , 1+1 opsiyonlu olarak yazabilirsin Fatih abi..
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        Orjinal yazı sahibi: emrezxr
        abi dur yazmayın bi içişleri müdürüne soralım cumartesi o calışıyor kaçta cıkar bilmiyorum ben haber veririm
        evlendiğimde bi Ahmet'ten bide senden ders alıcam)))))))))))))))))))
        bide erhandan deers al oda saglam kilibikdir haha haha
        volkanım sen kendıne bak benı bılen ıyı bılır hangı perşembe erkekler bulusmasına geldın sen kılıbık olan bellı oluyor haha
        ulan uckagitci 9dan once isten cikamiyorum osaatten sonrada kurtkoyden karsiya o trafigimi cekicem birde beni bilen bilir kilibiklar kirali seni haha haha

volkan bana hıc bos bos seyler anlatma senıde bılen bılıyor allahın damızlıgı haha
        allah taksiratini affetsin erhanim seni ilk yakaladigim yerde mevlana kavusturacam seni damizlik neymis gosterecem sana istersen iftara gelme seni yakaladigiim ilk yerde kaburgalarini oyle sikicamki 3ay yatamiyacaksin rahat bunu yapmassamda adam degilim az kaldi yavrucum az kaldi

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

neye az kaldı volkan adam beni yakalayamazki diyor hayırdır geçmiş olsun ne oldu ayağına
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            abi dur yazmayın bi içişleri müdürüne soralım cumartesi o calışıyor kaçta cıkar bilmiyorum ben haber veririm
            evlendiğimde bi Ahmet'ten bide senden ders alıcam)))))))))))))))))))
            bide erhandan deers al oda saglam kilibikdir haha haha
            volkanım sen kendıne bak benı bılen ıyı bılır hangı perşembe erkekler bulusmasına geldın sen kılıbık olan bellı oluyor haha
            ulan uckagitci 9dan once isten cikamiyorum osaatten sonrada kurtkoyden karsiya o trafigimi cekicem birde beni bilen bilir kilibiklar kirali seni haha haha

volkan bana hıc bos bos seyler anlatma senıde bılen bılıyor allahın damızlıgı haha
            allah taksiratini affetsin erhanim seni ilk yakaladigim yerde mevlana kavusturacam seni damizlik neymis gosterecem sana istersen iftara gelme seni yakaladigiim ilk yerde kaburgalarini oyle sikicamki 3ay yatamiyacaksin rahat bunu yapmassamda adam degilim az kaldi yavrucum az kaldi
            Topalım benim sen ilk önce neren sakatsa oranı duzelt öyle gel haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Beni zaten yazmışlardır diyordumkiii zaten yazılmışım

Yorum

InsigniaTeam Şampiyonları aramızda
                Güzel bir akşam olur inşallah.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

beni yazın sayın insigniateam vekilleri sayın valim sayın başkanlar Moderatörlerim ve adminlerim
                  bu arada ben seferi olurmuyum malüm uzaktan gelecem haha haha
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

beni yazın sayın insigniateam vekilleri sayın valim sayın başkanlar Moderatörlerim ve adminlerim
                    bu arada ben seferi olurmuyum malüm uzaktan gelecem haha haha
                    Kaç Kişi Yazıyoruz ?

2,5 mi ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ayen öğle abi 2 bucuk ihihi

Yorum

Büyük adamsın vesselam Emrecim.
                        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Vaaay Voltran oluyoruz desenize !
                          İftar için sabırsızlanmaya başladım.
                          Emre bu iftara gelmeniz ile yeni bir boyut katıyorsunuz
                          Şehirler arası bir aktiviteye gidiyoruz .
                          Bursa, Ankara, İzmir, ... 'den katılım olursa
                          InsigniaTeam'de en geniş katılımlı iftar etkinliği olur
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Vaaay Voltran oluyoruz desenize !
                            İftar için sabırsızlanmaya başladım.
                            Emre bu iftara gelmeniz ile yeni bir boyut katıyorsunuz
                            Şehirler arası bir aktiviteye gidiyoruz .
                            Bursa, Ankara, İzmir, ... 'den katılım olursa
                            InsigniaTeam'de en geniş katılımlı iftar etkinliği olur
                            inşallah

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                            Büyük adamsın vesselam Emrecim.
                            yok be abi bizim bi soyadımız büyük haha

Yorum

yok be abi bizim bi soyadımız büyük haha
                              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                                Orjinal yazı sahibi: Sufy
                                Hadi hayırlısı bir an evvel sağlına ksvuşmasını dilerim...
                                allah tamamını erdırsın
                                Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
                                Geçmiş olsun ve hayırlı olsun Ali abi inşAllah başka buluşmalara görüşmek üzere abi...
                                Teşekkürler hayırlı iftarlar
                                Hayırlı olsun
                                Ali hayırlı olsun, Allah sağlık ve ağız tadıyla düğününüde görmek nasip etsin.
                                allah razı olsun

Yorum

İşleniyor...
                                X