Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anti-Anlık buluşma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Anti-Anlık buluşma

Şafak sana gündüz gece çeken bir kamera almak lazım arbede tam anlaşılmıyor el kol hareketleri falan haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
      safak abı volkanı cıldırtan reım neydı herkez onu merak eder bence haha
      Erhanım resmi koymak yönetimin insiyatifinde ama anlatacak olursan toputopu 3 parmaktan ibaret urock oleyy

Yorum

Bu arada Volkanımm gazeteceiyi de tehdit etmiş ve 'sen ne çekiyon ......DIIIIITTTTTT!!!!!!!' diyerek gazetecilerin üzerine yürümüş...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Şafak sana gündüz gece çeken bir kamera almak lazım arbede tam anlaşılmıyor el kol hareketleri falan haha haha
          Fatih hocam sponsorumuzla ben bir konuşayım bakalım.Kovmaz dimi yanından

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Bu arada Volkanımm gazeteceiyi de tehdit etmiş ve 'sen ne çekiyon ......DIIIIITTTTTT!!!!!!!' diyerek gazetecilerin üzerine yürümüş...
            Dün iki üç defa yaptı bunu Utku hocam Biber gazıda sıktı en sonunda. muhaha muhaha obaa

Yorum

Gecenin Yıldızları burada bu konunun içinde
              Süper aktif gözüküyorsun. Muhabbetiniz bol olsun.
              Başka foto varsa iyi olur.
              Ali Bey de iyi bir ağırlama yapmış gerçekten.

Kamil güneşlendiğin tatil 'den geldiğin belli oluyor maaşallah ...
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Allah neşenizi bozmasın, ama Volkan abi olmasa uğraşıcak kimseniz kalmıyacak

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Arkadaş kurbanı oldum dedilerki Volkan Tuzlu sever tuzu dök olmadı daha fazla dök sonra birde karıştır dediler plan başkasınındı ben sadece tetikçiydim haha haha haha
                  Fatih abi volkan abi alıştı artık mümkünlüde de içti bir bardak tuzlu su

Yorum

Ali'nin yapmış olduğu ev sahipliğine ve arkadaşlarının misafirperverliğine çok çok teşekkür ederim.
                    Katılım yapan arkadaşlarada çok teşekkürler.
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Kamil güneşlendiğin tatil 'den geldiğin belli oluyor maaşallah ...
                      [/quote]

Sağolasın Nurettin.
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

erhan senin ölümün volkanın elinden olacak bu gidişle haha haha haha
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          erhan senin ölümün volkanın elinden olacak bu gidişle haha haha haha
                          Erhan dan çok özür dilerim,yakalanmasına ben sebep oldum,yoksa Volkan'ın yakalayacağı yoktu

Yorum

olayın assolisti olmam rağmem eğlenceyi son anda yakaladım .. herkese tşk ederim
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Güzel bir organizasyon olmuş tüm dostlarıma tebrikler. Yurtdışında olmam dolayısıyla bu bomba buluşmayı kaçırdım çok üzgünüm şuan.

Yorum

Kenarda kalmış bir video daha varmış. Bülent hocamın şakıdığı sonunda da Volkanın birayı nerdeyse bardakla beraber götürdüğü bir video.

http://s1181.photobucket.com/albums/x430/dawn19744/?action=view&current=VID-20120605-00097.mp4

Yorum

İşleniyor...
                                X