Arkadaşlar dün akşam Ali arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu .Saolsun kendisi ve arkadaşları bizleri çok iyi ağırladı.Kendisine , arkadaşlarına ve Saz heyetine çok teşekkür ederiz.Gecenin bombası yine Volkandı tabi.Erhanın Volkana gönderdiği (Yönetim izin verirse yayınlarım) bir resimli mesaj sonrası Erhan kardeşim az daha son nefesini Volkanın altında veriyordu.(Yanlış anlaşılmasın Volkan Erhanın üzerine oturdu!).Daha sonra Erhan Volkanın telefonunu arakladı benim ismimi değiştirip beni Aşkım diye kaydetti.Arayıp arayıp durduk Volkanımı .Kısaca Güzel bir akşam yaşattılar bize.Katılan herkese teşekkür ederim.Bir kaç resim yüklüyorum.Esas kovalamaca videosu yarın yüklenecek bilginize
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Anti-Anlık buluşma
Collapse
X
-
Ynt: Anti-Anlık buluşma
Evet Ali nin yaptığı ev sahipliği için teşekkürler Mekan güzel ortam güzel yiyecekler güzeldi bazı içecekler kötüydü
Bir şey daha öğrendik Volkan tuzlu su içmeyi çok seviyormuş
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Erhan Volkanla senin aranda tarifi olmayan bir aşk var ...Artık bundan adım gibi eminim muhaha muhaha muhaha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Doğru ben de Volkanla farklıyım ancak Erhanla ayrı bir boyutta...Bizim ki uzaktan muhaha muhaha muhaha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
Yorum