Arkadaslar İtalyan takimi
6 kisi ile geliyor
Mustafa kardesim transferi deniz taksi ile ayarladik
Saat 19:15 gibi beylerbeyi iskelesinde olacaklar. DOnusleri saat 24:00 geldikleri gibi ilacak
Orada guzel bir mekanda yemek yakisir
Onerilere acigim
Haydi bakalim
bilgilendirme için teşekkür ederiz abi , şimdi sorulara geçelim
1 - arkadaşların 6 kişi olduğunu söyledin , maçtaki 7. adam dışardan falan mı ayarlanıcak ? yoksa sen mi oynuyosun
2 - Deniz taksi ile beylerbeyine gelince ordan da yine halı sahaya kadar kısa mesafe bile olsa onları arabayla götürmemiz lazım , çantaları falanda olucaktır yanlış mıyım ?
3 - 19:15te gelmeniz demek nerdeyse biyerde oturmamız 20:00 , yemeği yememizde 20:30 ~ 21:00 arası olucakki maçın 1 saat öncesinde ben şahsen kendi takımıma yemek yediremem senden ricam misafirlerimizi 18:00da falan gelicekmiş gibi ayarlayalım
arkadaşlar Cumartesi günü yapacağımız maç için güncel kadromuzu açıklıyorum ;
1 - Emrah (Kaleci)
2 - Hüdai veya Tolga (Sol Bek)
3 - Kamil veya Onur(Defans Göbek)
4 - Yunus Emre veya Erman (Sağ Bek)
5 - Mustafa (Orta Saha)
6 - Fatih (Orta Saha)
7 - Ender (Forvet)
iki isim yazdıklarım aynı bölgenin iki oyuncuları , ilk başlangıçta Sol Bekte Hüdai , Defansın ortasında Kamil abim ve sağ bekte Yunus Emreyle başlayalım diye düşünüyorum, oyunun gidişatı ve yorgunluk durumlarına göre onların yedekleri devreye girecek .
Bu takıma ek olarak gelirse Ercüment abi olucak , elimden geldiği kadar en ideal kadroyu kurmaya çalıştım , burda amacımız rakibimizi eli boş yollamak olduğu için kimsenin yanlış bir düşünceye kapılmayacağından eminim . Tercihlerimden herkesin memnun kalması dileğiyle..
Ayrıca bu özel günde gelebilme şansı olan büyük ailemizin tüm üyelerini bize destek olmak ve hep beraber olmak adına Cumartesi günü bekliyoruz..
gel bi iddiaya girelim seninle ama izlemeye de gel muhakkak..
mustafacım volkanla cok takıldın galıba ıdda felan filan yakısmıyor sana gunah gunah haha
ortaya bişey koymuyoruzki iddiada , sadece kaybettikten sonra bidaha benimle iddiaya girmezsin hepsi bu ben hangi konuda kendime güveniyosam o konuda girerim abi boşa sıkmıyorum
Yorum