Duyuru

Collapse
No announcement yet.

10 Kasım 2012 Atamızı Selanik'de analım ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 10 Kasım 2012 Atamızı Selanik'de analım ?

Beyler buna benzer bir seyi talep edebiliriz....boyle bir reklam olmaz....Bu bir dunya organizasyonu....belki herkese benzin indirimi vey yardimi yapabilirler....veya direkt petrol firmalarindan da reklam alabiliriz.... Bunlari arac ustu reklamlarla destekleriz....Haydi dostlar ankete baslylim bir sayiya ulasalim ki reklam destegi icin her yer basvuraya baslayalim.....ben gazeteci dostlari akive etmeye calisacagim...burokratlara da ulasz...ozel irmalardan da reklam kirx...belki hersey dusundugumuzden kokay olur

Yorum

Dusuncenize arac ustlerinde bir petrol firmasi stickeri veya magnetlerin kosesinde bir yerde firmaismi reklami...Direkt elde edilen paralar yol harcamalarina gider ...Bu da gelecek arac konusunda tesvik olur...Ne kadar buyuk katilim o kadar reklam ve destek...Soyle elle tutulur bir sayi yaparsak mukemmel bir ses getiririz....Artik İNSİGNİTEAM bunu yapabilecek gucte...Ben buna basindan beri inaniyordum ve simdi daha fazla inaniyorum..Sohbet arasi bir de yurt disi yapalim derken bu gunlere atifta bulunuyormusuz...

Yorum

Mesela dergiler ve radyolar buyuk bir organizasyonda reklam pesinde kosar...Bunlar birikince biz de cok daha ahat harekt ederiz...belki de cididi maliyetlerre cikacak boyle bir organizasyon oldukca makul fiyatlara gelir...Hatta Opel Turkiyeden bir teknik destek araci bir vivaro bile isteyebilirz.Yeter ki sayi ses getirebilecek seviyede olsun....Haydi Team bu konu gercekten cok onemli....

Yorum

Arkadaşlar bende kendi araçlarımızla gitme tarafındayım, bu buluşma organizasyon durum itibarı ile önemli olduğundan herkes taşın altına elini atcaktır diye umuyorum. Hakan, Utku ve Emreye katılıyorum, en azından insigniamla tek gitmeyecegim kesin
          Bence sponsor konusundada yakıttan vaz geçtim, kanıcak yeri ayarlasalar onada razıyım.
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
            Arkadaşlar bende kendi araçlarımızla gitme tarafındayım, bu buluşma organizasyon durum itibarı ile önemli olduğundan herkes taşın altına elini atcaktır diye umuyorum. Hakan, Utku ve Emreye katılıyorum, en azından insigniamla tek gitmeyecegim kesin
            Bence sponsor konusundada yakıttan vaz geçtim, kanıcak yeri ayarlasalar onada razıyım.
            Herseyi sponsorlardan beklemeyelim ) 75-100 binlik araçlara binen insanlar sponsorsuz da gidebilir bence.

Yorum

bence üzerinde insigniateam yazan bir uçak tutulsa daha iyi reklam olur tv da bile haber konusu olur

Yorum

10 kasim çok uzak bir tarih, bir de çoluk çocuğu da hesaba katarsak, yolculuk zor olur. Bence okullar açılmadan Eylül basları gibi olursa yani Ramazan bayramından sonra, daha güzel olur kanaatindeyim. O kadar yolu gidipte Atina'ya uğramamak olmaz. Yani en az 3 gece 4 gün derim ben. Bir de kasim aylarında o taraflarda asırı sis oluyor. Tecrübeyle sabittir. Ben güzergah olarak kavala, Selanik, Atina olmasını isterim. Her bir yerde 1 gece kalinabilir.

Yorum

gaz vermek için eskilerden bir video paylaşıyım ihihi
                  İngiliz Vectra'cıların Almanya'da Irmscher ziyareti

http://www.youtube.com/watch?v=Sm9FzavayYA#
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
                    10 kasim çok uzak bir tarih, bir de çoluk çocuğu da hesaba katarsak, yolculuk zor olur. Bence okullar açılmadan Eylül basları gibi olursa yani Ramazan bayramından sonra, daha güzel olur kanaatindeyim. O kadar yolu gidipte Atina'ya uğramamak olmaz. Yani en az 3 gece 4 gün derim ben. Bir de kasim aylarında o taraflarda asırı sis oluyor. Tecrübeyle sabittir. Ben güzergah olarak kavala, Selanik, Atina olmasını isterim. Her bir yerde 1 gece kalinabilir.
                    bence ziyareti kısa tutun krizden dolayı yağmalama hat safada

Yorum

Herseyi sponsporlardan beklemek gibi bir niyetimiz yok ancak organizasyona katilim miktarina gore ve de orayla yapacagimiz irtibata gore destek cok daha kolay gelebilir. bazi firmalar icin Turkiyede boyle bir organizasyon yapmak cok onem arz etmezken international olunca durum cok farkli olabilir.... bu konuda da buyuk firmalari carpistirabiliriz....BP Shell PO OPET,auto moto sport , auto show,otohaber ,gazteler, Opel Turkiye ,GM,Opel Almanya veya Europa,Michelin, Continental. turkiyeden ODAK , OPİS,GERCEK .....LANDİRENZO, BRC......MOBİL, SHELL V POWER, PS CHİPTUNİNG, PASA TUNİNG....yag benzin ve dizel katkisi firmalari......VODAFONE,TURKCELL,AVEA....daha sayisiz firmaya bnlar danisiliabilir....Bunlari Reklamlari alinabilir....Yeter ki sayi ve organizasyonun buyuklugu ilgi cekici olsun....Burda bir onemli nokta da organizasyonun Yunanistana yapilmasi..yani firmlar reklamlarini sadece Turkiyede degil orda da yapmis olacak......Tabii bu benim nacizane gorusum...Katilan olur katilmayan olur....Zaten burda beyin firtinasi yapiyoruz. umarim sonucunda bir yerlere variriz....

Yorum

Bu iş te para tutan bir tek green card.Gerisi önemli değil.Yakıt orada daha ucuz
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                          Bu iş te para tutan bir tek green card.Gerisi önemli değil.Yakıt orada daha ucuz
                          Green card 700-800 Tl civarı bir para tutuyor hesabımızı ona göre yapalım.. Ama böylesi bir organizasyon için değer bence...

Yorum

Green cardla yeşil pasaportun bir ilişkisi var mı??????????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                              Malesef Utku hocam
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                Doktorum yurt dışına çıkarken yapılan bir nevi kasko oluyor green card o yüzden pasaportun dışında bir uygulama..

Yorum

İşleniyor...
                                X