Duyuru

Collapse
No announcement yet.

10 Kasım 2012 Atamızı Selanik'de analım ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 10 Kasım 2012 Atamızı Selanik'de analım ?

İlginç olur onları da buraya davet edelim...
    10 Kasım a kadar çok var bakarsın onlar önceden organize olup İstanbul etkinliği yapıyormuş.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Arkadaslar en uzak yerlerden brinde olmama agmen ben insignialarla gidilmesi gerektigini duunuyorum. Otobusle gitmek bence cok cazip degil. Tamam mesafe uzak da bizim oldugumuz ve farkimiz bir sekide anasilmali....passatci dostlar ve diger siteler gorsun bakalim İnsigniateamin farkini.....ben nacizane boyle düsünüyum. Bir gece İstanbul bir gece selanik, bir gece tekrar İstanbul ve sonra Ankara.....

Yorum

Ayrica yunan Opelcilerle oo busle bulusmak da pek mantikli gelmiyor.....Bizim kara sahinleri beyaz kaplanlai gormeliler. Hatta magneterimizde hazirlanip kapilarimizda olmali....Boylece Opel Turkiye ve Opel Almanya hatta Gm gorsun ki İnsigniateam budur ve isterse herseyi yapar...

Yorum

Utku coşku ve heycanını paylaşıyorum.
          Fakat sanırım katılım durumuna göre hem Insignia konvoyu ile gitmek isteyenler olur hem de otobusle gitmek isteyenler olur. Belki karma bir katılım'a gidebiliriz.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Araçlar olmadan gitmek ....olmaz

2015 2.0 sorento

Yorum

Arkadaslar gerekirse araba sayisina gore kisileri paylasiriz. Hem de masraflar da paylasilir.Herksin arabasini cikarmasina gerek yok. Ozellikle isteyenler alirlar. Hatta arabasini almayanlar yolda ikinci sofor olarak rol alir. Ben kara sahini sevdigim birine birakmadan onunla bir yurt disi hairasi hem de ATAMİN Ziyareti hatirasini tercih ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Guzel bir dusunce gitmek isteyenler simdiden hazirlik yapsin
                Sen gelmiyormusun abi

Yorum

Bende varım,atamızın doğduğu toprakları yaşamak görmek isterim..

Yorum

Önemli olan Arabalarla gidip konvoy yapmaksa araç katılımı yüksek olmalı ki görüntü güzel olsun 16 katılımcı 16 araba demek 16 katılımcıyı arablara yerleştirsen 4-5 araba demek ,
                    şimdi buna katılmak isteyip imkanları elvermeyenler olabilir aramızda bu hem o kişiyi üzer onun üzülmeside bizi üzer...

Bir Grup otobüsle gitmenin makarasını keyfini yaşarken diğer taraf kendi aracları ile gitmenin hazzını yaşayacak bence bir grupsak ekip ruhumuzu tek bir paydada paylaşmalıyız, ya arabalarla gidilir yada otobüsle bir tur firması ile vs.

Bununla beraber hem uzun bir yolculukta çok keyifli anlar yaşanır hemde dostluklar dahada pekiştirilir inancındayım...

Ki bu Buluşmada Önemli ayrıntı 10 Kasımda Atamızın Doğduğu yerde Onu yad etmek ve Ellerimizde Türk bayrakları ile İnsigniateam Flamaları ile Sesimizi ulusal anlamda duyurmamız Sonucta İnsigniayı tanıtmak değil amacımız onu yeterince güzel yapıyoruz burda ki amacımız Hem Türk olmanın Hem bu dostluk ortamının ulusal anlamda sesini duyurmak...

Yorum

Arkadaslar ben de Canavar ile gitmek istiyorum.
                      Bu arada biliyorum karar verilmesi cok konu var bir tanesi de
                      Evet 10 Kasim hede tarih lakin hava durumu riskini dusunerek
                      Gunes gibi sonsuza kadar yolumuzu aydinlatan Atamizi
                      daha gunesli bir gunde mi ziyaret etsek ?

Yorum

Ben simdiden otobus olayina red insignia olayina evet veriyorum....Bence hemen anket acilsin. Bu konu bastan netlessin ki herkes ona gore ayarlama yapmaya baslasin. Sayili gunler cabuk gecer yani kasim uzak gibi gorulse de yapilacak cok sey var....

Yorum

Ben 10 kasimda havlarin daha asiri soguyacagi inancinda degilim ...Genlede yunanistan cevresinde aralik ve ocak soguk geciyor...Kasim da daha kis tam sertlesmemis oluyor....

Yorum

Tabii bir diger secenek de 29 ekim CUMHURİYET BAYRAMİ olabilir.Yani bayramlarin en buyugu belki de en ozeli..?..

Yorum

Utku Hocam ben anketi koyuyorum
                              Emre Kardesim sana da katiliyorum.
                              Burada amac kesinlikle insignia tanitimi degil
                              Ben otomobil ile gidilirse de cok guzel kaynasma olacagini dusunuyorum.
                              Sonucta buyuk grup İstanbul'dan kalkip gelecek (Utku da bu grubu dahil)
                              İstanbul-İpsala 2.5 saat sonrasinda bir mola
                              Ben bu mola da sahsen katilim yapacagim Bursa'dan
                              Orada kaynasma sonra ver elini Selanik
                              Belki arada bir mola belki Yunan Opelciler ile orada bulusarak
                              Yurtta sulh Cihanda sulh
                              Toplam 350 km 3.5 saat alip
                              zaten Sehir'de yuruyerek dolasip
                              Buyuk bir cosku ile Atamizi anariz diye hayal ediyorum
                              Bunlar nacizane gorusum
                              Lutfen paylasimlara devam

Yorum

Opel Türkiye benzinlere sponsor olsun, katılım patlaması olur.
                                Dede topraklarını görmek ilginç olur. Hakan abi???
                                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                                X