Duyuru

Collapse
No announcement yet.

10 Kasım 2012 Atamızı Selanik'de analım ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 10 Kasım 2012 Atamızı Selanik'de analım ?

Arkadaslar

Dubai izlenimleri basligi altinda laf lafi acti ve aklimiza gelen bu fikri paylasmak istedim.

Ulu Onderimizin dogduyu mekani ziyaret etme fikri beni cok heyecanlandiriyor.
    Bu maceraya hepberaber aslanlarimiz ile katilmak ise katsayiyi daha da arttiriyor.

Bu anlamda aklimdan hizlica gecen noktalari paylasmak istedim:

- Hava durumu riskimiz olabilir (Hos o risk ozellikle Bursa bulusmalarinda hep var)
    - Yolu kisaltmak adina İpsala 'dan cikis onerim (Selanik 350 km ) ama sinir kapisi kapasitesi hakkinda bilgim ya da tecrubem yok
    - Turk bayraklari ile Yunan Milliyetcileri kopartmayalim dolayisi Buyukelcilik ile temasa mi gecsek (ben opel-club greece mail attim ama donen olmadi)
    - Opel Turkiye ve Yunanistan'i isin icine katsak mi?
    - daha once hic araba ile yurtdisina cikmadim ama bazi evraklar gerektigini biliyoru
    - gunubirlikte gidebiliriz ama gonul Atamin mekaninda bir gece gecirmek ister.
    - Tutkiye ici mesafeleri de dusunecek olursak 3 gun 2 gecelik bir organizasyon daha yakisir

Biliyorum daha cok zaman var
    Ama cok da emek isteyen bir organizasyon
    Atamiz icin canimiz feda
    İlk sinyallerde 5-6 arac olacak gibiyiz
    Umarim bu rakam daha da buyur ve insignia ailemiz ile bunu da gerceklestiriz

Saglicakla Kalin
    0
    Canavarlar ile
    0%
    0
    Toplu Tasima ile
    0%
    0

Ynt: 10 Kasım 2012 Atamızı Selanik'de analım ?

Guzel bir dusunce gitmek isteyenler simdiden hazirlik yapsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

dikkatli olmak lazım. 1-2 sene önce Yunanlılar Yunanistan'dan geçen Türk klasik araçlarına saldırmışlardı
      InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaslar ben varim. Hatta burokratik islemlerle de Ankara ile ilgili kisminda yardimci olmaya calisirim. Hatta gazetecilerle irtibata gecip reklamini onceden de hazirlayabilirim. Pasaportsal veya izinsel islemeleri de Emniyetten ogrenebilirim.bendennistenenler neyse planlamada hazirim..... Onceden betpri kara sahinle yurt disi seyahat istiyordum hatta selanik veya Bosna istedigim yerlerin basinda geliyordu. İsin icinde ATAM olunca seyahat gercekten farkli bir boyuta tasinmis oldu....

Yorum

Hakancım böyle çok önemli ve hassas bir konu üzerine konu açtığın için teşekkür ederim. B iz uyar ailesi olarak üzerimize düşeni yapmaya ve katılıma hazırız. clapclap clapclap
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Daha çok zaman var. KAtılım için %100 garanti veremem. Ancak prensip olarak "evet" diyenlerdenim.

Yunanistan ile gündende olan vize görüşmelerindeki gelişmelere göre vize bile gerekmeyebiler.
            Yeşil pasaporta zaten vize istenmiyor.

Kendi araçlarımızla gitmek çok masraflı ve uzun prosedürlü olabilir. Otobüs kiralanabilir, tur organizatörleri ile görüşülebilir..

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Hakan abi ticaretle uğraşan biri olarak gün ola hayrola diyorum , İçinde Atatürk ve manevi değerlerimizi yansıtan her buluşmaya katılmayı canı gönülden isterim,
              Bu buluşmaların birde üzücü tarafı oluyor katılamadığım zaman işlerimden ötürü veya herhangi bir sebepten bu seferde kahroluyor insan...

Yorum

+11111111111111111111111111111

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                Bu buluşmaların birde üzücü tarafı oluyor katılamadığım zaman işlerimden ötürü veya herhangi bir sebepten bu seferde kahroluyor insan...
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Vallahi dostlar ben de ayni dusuncedeyim. Yanio gun geldiginde gitme sansimiz olmayabilir. Ancak en azindan bastan fikrimizi beyan ederek bu organizasyonun gerceklesebilme ihtimalini gorebiliriz....

Yorum

Gerçekten düzenlenirse katılmayı düşünürüm.İpsalada 2 yıl görev yaptım.Çıkışta sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum.Üzerimize düşen bir görev olursa seve seve yaparım...

Yorum

İste simdiden guzel bir grp olusmaya basladi.....o gune sanirim cok guzel bi grup olusturacagiz. Haydi insigniateam artik Turkiye organizasyonlar acisindan yetmedi, uluslararasi takilacagiz....hem de cok anlamli bir yerden basliyoruz.Atamizin dogdugu yerden!!!!!!!!

Yorum

Ben kendi aracımla Yunanistana 2 kez çıktım.Turingten triptik belgesi alınıyor,ve araç için yurtdışı kaskosu (green card) çıkartılıyor.Vize alınırken de araç ile çıkılacağı bildiriliyor.O tarihlerde gurbetçi trafiği olmadığı için sınır çıkışında hiçbir sıkıntı olmaz.Sınırı geçmek toplam yarım saati geçmez.Yollar mükemmel otoban ve ben hiç radara rastlamadım.Zaten Selaniğe kadar her yerde türk insanına rastlamak mümkün,dil problemi de yaşanmaz.Selaniken Atina'ya kadar artık Türk yoğunluğu neredeyse hiç kalmıyor.Atina tam bir Avrupa şehri
                        Sonuç olarak hiçbir sıkıntı yaşamadan,Yunanistanda rahatça dolaşırız diye düşünüyorum..
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Triptik olayı bitti bildiğim kadarı ile. Ben geçen ay Kapıküle sınır kapısından çıktım.
                          Ama sigorta önceden hallolursa iyi olur. Tabi şengen de gerekir.

Eyvallah Hakan Fikri tamamlayıp konuyu açtığın için teşekkür ederim.
                          Küçük bir çekince - Umarım havalar o zamanda çok sert olmaz.
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Arkadaşlar elbette kolay bir organizasyon değil
                            Tabi ki önce sağlık olsun o gün geldiğinde hepimiz imkanlar dahilinde orada olmak isteriz.

Şimdiye kadar Bursa'da olmama rağmen Bursa ve Eskişehir buluşmalarına katılamamış biris olarak söylüyorum

Burada güzel bir hazırlık birikimi yaparız ve zamanı geldiğinde uygun olan herkes bu programa göre aksiyona geçer diye düşünüyorum.

Şimdiden bakıyorum da Utku'nun enerjisi, Kamil'in daimi desteği, Emre ve Mehmet'in uygun olduklarında bizden once orada olacaklarını bilmek , Bülent'in tecrübesi , Nurettin'ın motivasyonu , Gökyar'ın İpsala geçmişi ve tüm arkadaşların güzel dilekleri bile yeterli.

Tecrübem olmadığı için Ben nacizane internet ksıtlı küçük bir araştırma yaptım.
                            Öncelikle gidiş için iki opsiyon var ya canavarlarla konvoy ya da otobüs ya da midibüs ile hepberaber

Canavarlar için menziller
                            İpsala-Selanik : 350 km
                            İstanbul-İpsala : 250 km
                            Bursa -İpsala (Lapseki-Gelibolu Feribotu ile) : 320 km
                            Ankara - İpsala (Lapseki-Gelibolu Feribotu ile) : 720 km
                            İzmir - İpsala (Lapseki-Gelibolu Feribotu ile) : 490 km

Diğer illerdeki arkadaşlar için bu referanslar yeterlidir diye düşünüyorum.

Nurettin Belirttiği hava sartları benim de endişem
                            Selanik'de o mevsimde iyi ihtimal yağmurlu ve soğuk görünüyor (4-10 derece ortalama)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Selanik#.C4.B0klim

Otel durumlarına baktığımda
                            Çeşitli alternatifler var lakin doluluk oranları şimdiden yüksek sanırsam yanlız değiliz
                            İki kişilik odalar gecelik 100 TL ile 250 TL arası değişiyor

http://www.booking.com/hotel/gr/make...f11c00014567X1

http://www.booking.com/hotel/gr/luxe...f11c00014567X4

http://www.booking.com/hotel/gr/mine...11c00014567X12

Bu arada turlara baktığımda İstanbul kişi başı 150€ dan başlayan (konaklama+ ulaşım var bu fiyat içinde ve otel konusunda bir fikrim yok) alternatifler var. Diğer illerden gelen tur alternartifleri de var ama anladığım kadarı ile önce İstanbul'a gelip oradan hepberaber çıkılyor. En ilginç opsiyon Çanakkale'den kalkan bir tur var 10 Kasım için özel. Fiyatı da 300 TL idi sanırım.Arabalar ile gelip oradan hepberaber geçebiliriz. Sırasıyla bu turların linklerini atıyorum.
                            Ama turların ortak özelliği hepsi çok yoğun ve gece yolculukları içeriyor.

http://www.clubtutentour.com/tur/442...afta_sonu.aspx
                            http://www.bamtur.com/Turlar/selanik...FQIYzQodqhxGSQ
                            http://www.abidostravel.com/index.ph...product_id=112

Tabi bir ihtimal daha var o da sevmek mi derseniz araştırıp bilgi vereceğim

Ben aslanımı da getirmek istiyorum bu yüzden Tur işi beni zorlayacak,
                            Bu yüzden Canavar ile gitmek en büyük arzum ve herzamanki dileğim

Atamızın yuvasını daha aydınlık bir günde görmek de alternatif olabilir.
                            Aşağıdaki fotografta güneş daha çok yakışır bu manzaraya derim.

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Dosyataturk-birth-house.jpg&filetimestamp=20070517094538

Zamanımızın bol olma lüksünü kullanarak programı tüm alternatifler üzerinden şekillendirelim.
                            Kalın Sağlıcakla

Yorum

Arkadaslar selamlar

Yunanli opel tutkunlarindan cevap var
                              Guzel oldu be

Kimden: Dimitris Petrakis <asconan@opel-club.gr>
                              Tarih: 1 Haziran 2012 11:00:08 GMT+03:00
                              Kime: "Hakan @ OPEL-CLUB.GR - OPEL CLUB GREECE - The FIrst Hellenic Opel Club Online" <hhakan.bilal@gmail.com>
                              Konu: Ynt: OPEL-CLUB.GR - OPEL CLUB GREECE - The FIrst Hellenic Opel Club Online Φόρμα Επικοινωνίας - Insigniateam Turkey

Hello Hakan! Nasilsin?

Thank you very much for your interest! It sounds like a great idea! Can you give us more information? When do you guys plan to visit our country and where exactly? How many of you will there be? What help do you need from us?

Best regards from Crete,

Dimitris Petrakis
                              Administrator - OPEL-CLUB.GR

Yorum

İşleniyor...
                              X