Arkadaslar
Dubai izlenimleri basligi altinda laf lafi acti ve aklimiza gelen bu fikri paylasmak istedim.
Ulu Onderimizin dogduyu mekani ziyaret etme fikri beni cok heyecanlandiriyor.
Bu maceraya hepberaber aslanlarimiz ile katilmak ise katsayiyi daha da arttiriyor.
Bu anlamda aklimdan hizlica gecen noktalari paylasmak istedim:
- Hava durumu riskimiz olabilir (Hos o risk ozellikle Bursa bulusmalarinda hep var)
- Yolu kisaltmak adina İpsala 'dan cikis onerim (Selanik 350 km ) ama sinir kapisi kapasitesi hakkinda bilgim ya da tecrubem yok
- Turk bayraklari ile Yunan Milliyetcileri kopartmayalim dolayisi Buyukelcilik ile temasa mi gecsek (ben opel-club greece mail attim ama donen olmadi)
- Opel Turkiye ve Yunanistan'i isin icine katsak mi?
- daha once hic araba ile yurtdisina cikmadim ama bazi evraklar gerektigini biliyoru
- gunubirlikte gidebiliriz ama gonul Atamin mekaninda bir gece gecirmek ister.
- Tutkiye ici mesafeleri de dusunecek olursak 3 gun 2 gecelik bir organizasyon daha yakisir
Biliyorum daha cok zaman var
Ama cok da emek isteyen bir organizasyon
Atamiz icin canimiz feda
İlk sinyallerde 5-6 arac olacak gibiyiz
Umarim bu rakam daha da buyur ve insignia ailemiz ile bunu da gerceklestiriz
Saglicakla Kalin
Dubai izlenimleri basligi altinda laf lafi acti ve aklimiza gelen bu fikri paylasmak istedim.
Ulu Onderimizin dogduyu mekani ziyaret etme fikri beni cok heyecanlandiriyor.
Bu maceraya hepberaber aslanlarimiz ile katilmak ise katsayiyi daha da arttiriyor.
Bu anlamda aklimdan hizlica gecen noktalari paylasmak istedim:
- Hava durumu riskimiz olabilir (Hos o risk ozellikle Bursa bulusmalarinda hep var)
- Yolu kisaltmak adina İpsala 'dan cikis onerim (Selanik 350 km ) ama sinir kapisi kapasitesi hakkinda bilgim ya da tecrubem yok
- Turk bayraklari ile Yunan Milliyetcileri kopartmayalim dolayisi Buyukelcilik ile temasa mi gecsek (ben opel-club greece mail attim ama donen olmadi)
- Opel Turkiye ve Yunanistan'i isin icine katsak mi?
- daha once hic araba ile yurtdisina cikmadim ama bazi evraklar gerektigini biliyoru
- gunubirlikte gidebiliriz ama gonul Atamin mekaninda bir gece gecirmek ister.
- Tutkiye ici mesafeleri de dusunecek olursak 3 gun 2 gecelik bir organizasyon daha yakisir
Biliyorum daha cok zaman var
Ama cok da emek isteyen bir organizasyon
Atamiz icin canimiz feda
İlk sinyallerde 5-6 arac olacak gibiyiz
Umarim bu rakam daha da buyur ve insignia ailemiz ile bunu da gerceklestiriz
Saglicakla Kalin
Yorum