Ynt: 10 Haziran Pazar Günü Düzce Rafting Buluşması
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
uzun zamandır İnternet olmadıgı için siteye giremedim Su anda da ancak İnternete telefondan girebiliyorum resimleri ve videoları göremedim ama 10 numara oldugundan eminim çeken abilerimizie ablalarimiza ve kardeslerimize coooooook teşekkür ederiz bu organizasyonu tasarlayan ve hayata geçiren Emre abimize sonsuz teşekkür ediyorum gercekten coook güzel bir programdi ve tadı damağımızda kaldı resmen insigniateam yönetimine ve katılan abilerimize de ayri ayrı hepsine teşekkür ediyorum ayrıca da Cemil abime özellikle bizi götürüp getrdigi için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve Utku abime o hasta haliyle bizi yalnız bırakmadığı için ona da ayrıca teşekkür ediyorum inşallah Allah tekrarını nasib etsin hislerimin ancak binde birini yazıya dokebiliyorum içimdeki mutluluk şükran ve sevinç çok daha fazla
Etkinliklerde 2'de 2 yaptın Ömer kardeşim. İzmiri temsilen katılman takıma ayrı bir güç katıyor.
En azından Türkiyemizin çeşitli bölgelerden InsigniaTeam kardeşliğinin yayıldığının göstergesidir.
Ynt: 10 Haziran Pazar Günü Düzce Rafting Buluşması
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Etkinliklerde 2'de 2 yaptın Ömer kardeşim. İzmiri temsilen katılman takıma ayrı bir güç katıyor.
En azından Türkiyemizin çeşitli bölgelerden InsigniaTeam kardeşliğinin yayıldığının göstergesidir.
teşekkür ederim Nurettin abicim, aslında izmirin katılamama sebebi, biraz da yapılan programların izmir için uzak olması gibi geliyor bana, nacizane görüşüm, biraz bu gibi etkinliklerin izmire yakın yerlerde yapılması onları da cezbedeceğinden eminim hele ki bu ortamı görüp, dostluğu arkadaşlığı ve kardeşliği görmesi, o eğlencenin tadına varması, kesinlikle onları bir daha ki programlara katılmaya teşvik edecektir gelmek isteyen tabii ki gelecektir orasında şüphe yok, ama hani ayağı alışsın denir ya, olması gereken biraz da o inşallah, elimde imkan olduğu sürece bu programlara araba ile veya arabasız her şekilde katılmak isterim, sizin gibi değerli insanlarla bir arada olmak ve bu programlara katılıp eğlenmek, paha biçilemez şeyler
Yorum