Ynt: 10 Haziran Pazar Günü Düzce Rafting Buluşması
Orjinal yazı sahibi: dawn1974
Offfff Offffff .Gidemediğim her etkinlik benim için eziyet olmaya başladı.Süper organizasyon olmuş.Allah eğlencemizi daim etsin arkadaşlar.Etkinlikde emeği geçenlerin ellerine sağlık.Diğer forumlara ücret karşılığı etkinlik düzenleyelim .İNSİGNİATEAM ORGANİZASYON adlı bir şirket kuralım.
Gelemeyenler böyle offf offffff çeker çektikleride yanına kar kalır
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Guzel bir organizasyon oldu emeği geçen herkese teşekkürler .Donuste erken çıktık biraz gokhanla tasarruf yapmak icin malum erhan abiyle gidince konvoydan kopmamak icin gazliyoryz (minübüs sürme birdaha erhan abi )
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
valla harikasınız hepinizi tebrik ediyorum. Allah düzeninizi bozmasın diyorum.
bizde fotolara bakıp bakıp iç çekiyoruz. bir gün bizede nasip olur inşallah.
Orjinal yazı sahibi: HAN_____
valla harikasınız hepinizi tebrik ediyorum. Allah düzeninizi bozmasın diyorum.
bizde fotolara bakıp bakıp iç çekiyoruz. bir gün bizede nasip olur inşallah.
İnşallah
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Çok güzel bir gündü gerçekten. Organizasyona katılım gösteren tüm arkadaşlarıma, bizlere en iyi şekilde ev sahipliği yapan Emre kardeşim ve eşi hanımefendiye ve son olarak gidiş ve gelişimizde şöförfüüğümüzü yapan Erhan kardeşime sonsuz teşekkürler... Unutmadan hasta olmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan ve zor şartlarda fotoğraf çekmeye çalışan Utku kardeşimede çok teşekkür ederim...
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Çok güzel bir gündü gerçekten. Organizasyona katılım gösteren tüm arkadaşlarıma, bizlere en iyi şekilde ev sahipliği yapan Emre kardeşim ve eşi hanımefendiye ve son olarak gidiş ve gelişimizde şöförfüüğümüzü yapan Erhan kardeşime sonsuz teşekkürler... Unutmadan hasta olmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan ve zor şartlarda fotoğraf çekmeye çalışan Utku kardeşimede çok teşekkür ederim...
Estagfurullah kardeşim ...benim için orda olmak çok güzeldi....
Yorum