Ynt: 10 Haziran Pazar Günü Düzce Rafting Buluşması
Orjinal yazı sahibi: turquaz72
Cemil abi yok mu baska resim ?
Resim de var video da düzenleyebilirsem hepsini koymaya çalışacağım ama vaktim yeter mi bilmem
Yorgunluktan gözlerim kapanıyor ve güneş yanığından her tarafım sızlıyor.... ihihi
İstakoz gibi Kıpkırmızı olmuşum ihihi haha
Oncelikle bu guEl organizasyonu duzenleyen Emre kardesime daha sonrainda da gunu mukemmellestiren tum insigniateam ailesine sonsuz tesekkurler.... hastaligimdan dolayi bota binemesem de her karesinde fotograf ve video kayitlari ile vardim...Biz de bir fotografci kardesin araci ile surekli gurb yukaridan takip ettik ve belli yerlerde dere yataina inerek foto ve videolar cektik....Gercketen benim icin bu kisim cok yorucu idi ve keske bota binseydim dedim..Ancak her saniyesi inanilmaz keyifli idi...Bircok video ve fotograf cektim..Bunlar Cemil abinin telefonunda ancak kendisi yorgun olacaktir ki bunlar muhtemelen yarina kalir....Bu arada Cemil abi me de ulasimimizda bize yardmci oldugu icin Omer kardesim ve kendim adina tesekkur ederim....Tekraini simdiden planlamaya basladik...Haydi hayirlisi diyelim....
Çok güzel bir gündü emeği geçen her keze ve Emre abiye çok teşekkür ederim. Çok eğlendik uzun eşek çok fenaydı volkan abi bu işi çok iyi biliyor karşısında kimse dayanamıyor Maç ta çok iyiydi ama yorgunluktan doğru dürüst oynayamadı inşallah haftaya daha iyi olur.
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Orjinal yazı sahibi: turquaz72
Cemil abi yok mu baska resim ?
Resim de var video da düzenleyebilirsem hepsini koymaya çalışacağım ama vaktim yeter mi bilmem
Yorgunluktan gözlerim kapanıyor ve güneş yanığından her tarafım sızlıyor.... ihihi
İstakoz gibi Kıpkırmızı olmuşum ihihi haha
Gecmis olsun Cemil abi, kisa zamanda iyilesirsin insallah.
Yorum