Ynt: 10 Haziran Pazar Günü Düzce Rafting Buluşması
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Sevgili dostlar şu an hastalıkla boğuşup hasta bakmaya çalıştığım ve yarın için de hayırlı sinyaller vermediğim için yarın gelemyeceğimi söylemek istedim....Sizlere şimdiden iyi eğlneceler,sağlıklı gidin sağlıklı dönün...
Doktor bana bir dünya baskı yaptın şimdide sen su kaynatıyorsun...
Arkadaşlar yurtdşından gelen misafirlerimi (Akrabalarımı ) bırakıp gelme ihtimalim yok malesef ....
Bu yüzden onlarıda getirmek istiyorum...
Malum insignia 5 kişilik, Avcılar istikametinden hareket edip aracında 1 veya 2 kişilk yer olan arkadaşımız varmıdır ?
Onlara iki delikanlı paslasam ...
Sevgili dostlar şu an hastalıkla boğuşup hasta bakmaya çalıştığım ve yarın için de hayırlı sinyaller vermediğim için yarın gelemyeceğimi söylemek istedim....Sizlere şimdiden iyi eğlneceler,sağlıklı gidin sağlıklı dönün...
Önce geçmiş olsun ...sonra 2 serum ye vit. antibiotik ve anlejezik yükle bişeyciğin kalmaz :P
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Orjinal yazı sahibi: faysal
Arkadaşlar yurtdşından gelen misafirlerimi (Akrabalarımı ) bırakıp gelme ihtimalim yok malesef ....
Bu yüzden onlarıda getirmek istiyorum...
Malum insignia 5 kişilik, Avcılar istikametinden hareket edip aracında 1 veya 2 kişilk yer olan arkadaşımız varmıdır ?
Onlara iki delikanlı paslasam ...
abi ben minibüsle geliyorm yine , biz 7-8 kişiyiz , minibüs 13 kişilik , yerimiz var yani , arkadaşlar benimle gelebilir , sen sadece mehmetçik tesislerine kadar getirirsen problem yok..
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Doktor bana bir dünya baskı yaptın şimdide sen su kaynatıyorsun...
Ulan utku ya yengeden izin koparamadin yada sana yapacaklarimi birinden tuyo aldin galiba neyse ne yapalim bizde kalanla idare ederiz erhaaan nerdesin bakim yavrucum sen haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Eşimin Teyzesinin doğum yapması durumundan ötürü bende malesef etkinliğe çok isteymeme rağmen katılamıyorum ,
Umarım Bol güneşli ve eylenceli bir gün geçiririsiniz hepinize selamlar.
Orjinal yazı sahibi: volkan
Ulan utku ya yengeden izin koparamadin yada sana yapacaklarimi birinden tuyo aldin galiba neyse ne yapalim bizde kalanla idare ederiz erhaaan nerdesin bakim yavrucum sen haha haha
Orjinal yazı sahibi: volkan
Yorum