Duyuru

Collapse
No announcement yet.

19 Mayıs Ankara Anıtkabir İnsignia Team Buluşması Görüntüleri!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 19 Mayıs Ankara Anıtkabir İnsignia Team Buluşması Görüntüleri!

Değerli İnsignia Team Ailesi,

İnsignia Team / Ankara Grubu olarak "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı"nı kutlamak amacı ile küçük bir organizasyon düzenledik. Çok keyifli görüntüler ve ilgi gördük. Konvoyumuza eşlik eden, kornalar ile destekleyen, alkış tutan, ıslık çalan, bayraklarını bizi görünce sallayan tüm herkese minnettarız. Araçlarımızı bayraklarımızla donatıp küçük bir Ankara turu yaparak Anıtkabiri ziyaret ettik. Ardından ise Ankara Grubunun vazgeçemediği "Yaprak Kebap" ziyafeti ile buluşmamızı sonlandırdık. Bu anlamlı günde hep birlikte olduğumuz için tüm Ankara grubuna teşekkürlerimi iletiyorum.

Bir sonraki buluşmamızda ise Mangal ziyafeti yapılacağı hakkında söylentiler dolaşmıyor değil.

Fotoğrafların arasında uzun zamandır görmediğiniz sürpriz bir kişinin aracı var fark edebilirseniz bakalım!

Katılımcı listemiz;
    • Trabzon61
    • Ihtiyar delikanli
    • Onat89 +1
    • Ersin58 +1
    • ted79
    • Diadavidoff
    • Di_eM
    • Ryoichi
    • CRR

[b]İyi seyirler (Elimde olan makinem ile bu kadar fotoğraf & video çekimi yapabildim.)

Videolar;
    İnsignia Team - Anıtkabir'e giderken konvoyumuz!
    http://youtu.be/JugqVBTqkdc

İnsignia Team - Anıtkabir'e girdik park alanına gidiyoruz!
    http://youtu.be/ORSScXRYZJU

İnsignia Team - Anıtkabir'e girdik park ediyoruz!
    http://youtu.be/vY1vynH1vWE

İnsignia Team - Anıtkabir nöbet devir teslim töreni!
    http://youtu.be/6izDrGs2mdg

İnsignia Team - Anıtkabir'den çıkış!
    http://youtu.be/JqB7QWPh7Ps

06 BU 4988 - Yeni performans egsozu + downpipe'lı hali!
    http://youtu.be/82Dulz-8ITs

Ynt: 19 Mayıs Ankara Anıtkabir İnsignia Team Buluşması Görüntüleri!

Yine çok güzel ve anlamlı bir günde "İnsigniaTeam" Ankara üyeleri olarak, tüm üyeleri temsilen Anıtkabir'e ATAMIZI ziyarette bulunduk.
    Kısa da olsa DiaDavidof ve eşi Di_eM bizleri (Emre&Dilara MADENOĞLU) yanlız bırakmadı. Buradan da tkrar aramıza HOŞGELDİN diyorum.

Veeeeee Fotoğraflar..

Yorum

Bu anlamlı günde uygulamış olduğunuz etkinlik için kocaman Tebrikler sevgili dostlar clapclap clapclap clapclap clapclap
      imrendim açıkçası aranızda olmayı çok isterdim maad İnşallah en kısa zamanda

Emre acaip kilo vermişin onları geri alma zamanı artık Bide gözümden kaçmadı abi nedir o jantlar öle blink

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
        Bu anlamlı günde uygulamış olduğunuz etkinlik için kocaman Tebrikler sevgili dostlar clapclap clapclap clapclap clapclap

Emre acaip kilo vermişin onları geri alma zamanı artık Bide gözümden kaçmadı abi nedir o jantlar öle blink
        Teşekkürler Nuri kardeşim. İnşallah en kısa zamanda
        Kışlık lastikleriymiş... Hasan duymasın (Hasan_apg09) rolleyes

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya

Teşekkürler Nuri kardeşim. İnşallah en kısa zamanda
          Kışlık lastikleriymiş... Hasan duymasın (Hasan_apg09) rolleyes
          haha Hasan OPC

Yorum

Gerçekten anlamlı bir gündü,

Kışlıklar onlar clapclap

20 Kilo vermiş abim ama fena vücut yapmış bilginize!

Yorum

Gune Team olarak anlam katmışsınız
              Tebrikler! Beyaz Insignia ?
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Evet arkadaşlar, yine güzel ve anlamlı bir etkinliği tamamladık. Tüm katılanlara ve gönlü bizimle beraber olanlara teşekkürler. Kulübümüz adına Atamızı ziyaret ettik ve şükranlarımızı sunduk.

Anıtkabir içinde ve kısa Ankara turunda bayraklarımız ve araçlarımız yine gerekli ilgiyi fazlasıyla gördü. Bu bile bizi fazlasıyla mutlu etti. Tabii bu kadar harcanan emek ve kalori sonrasında eksilen enerjimizi Yaprak Kebap'da yeniden şarj ettik.

Bir sonraki buluşmamızda, mangal başında Emre'nin anılarını dinlemeyi umut ederek günümüzü sonlandırdık.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  Gune Team olarak anlam katmışsınız
                  Tebrikler! Beyaz Insignia ?
                  Teşekkürler Nurettin abi,

Evet, 06 MDN 18

Ek olarak videolar eklenmiştir. İyi seyirler.

Yorum

Evet dostlar bugun yine cok anlamli cok ozel bir gun geirdik. Bir yer dusunun ki her gittiginizde hep ayni hep ayni huzun hep ayni cosku....Burasi Anitkabir....Buraya he gittigimide onelikle icimi bir huzur kapliyor. ardindan Atamizin huzuruna cikinca once tuylerim diken diken oluyor ardindan da inanilmaz bir huzun kapliyor.. muze gezilerinde her seferinde ayni seyleri duymama ragmen gozelrim doluyor ve hatta agliyorum...İste bugun de Anitkabiri ayni duygularla gezdik, Atamiza ve silaha arkadasslarina teskkur ettik uhlarina dua ettik. Ardindan buyuk bir cosk ile buyuk bayramimizi kutladik. ne mutlu bize ve insigniateam alemize....Bu arada yollarda cok ciddi destek goreuk...İnsanlar alkisladi ,bayrak salladi ,korna caldi..... bu da bizi oldukca mutlu etti.... bir dahaki bayramimiz olan 30 Agustosda yine gorusmek uzere Atamiza veda ettik..... katilan herkese cok çok tesekkur ediyorum.... Saygilarimi sevgilerimi sunuyorum

Yorum

çok güzel bir buluşma olmuş, ellerinize ve yüreğinize sağlık Utku abicim arabaya artık yapacak birşey kalmadığını düşünüyorum, tabi fiber kanatlar takmazsan 10 numara olmuş araban da Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin , Emre abim de canavar olmuş, çok yakışıklı olmuş ya nazar değmesin

Yorum

Sagoasin Omerim.... Evt araba bitti....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Sagoasin Omerim.... Evt araba bitti....
                          Dışarıdan bir başka haz aldırıyor, içeriden bir başka haz aldırıyor. Ben artık bir şey demiyorum, Utku abi dayanamayıp yeni bir motor swaplamadan burada kalmalı ki öylede olacak, bu ayar çok iyi! çata pata küte cuf cuf. dknow

Yorum

Sagolasin Kaanim ....Artik yeter.....birazda keyfini cikaralim....... Esas satmya kalktigmda alacakk arkadasa hibir sey kalmadi... muhaha

Yorum

Güzel Bir etkinlik olmuş Tebrikler clapclap clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X