Ynt: Bursa Grubu ... GoKart için gün belirliyoruz ... Grupanya'da bir fırsat var ...
arkadaşlar ben cumartesi günü Balıkesir'e gideceğim. Hanımın bir akrabasının düğünü var. Gece saat kaçta dönerim ya da dönermiyim belli değil??? O yüzden kesin bir şey söylemem pek mümkün değil. Şartlar uygun olur ve çok geç vakit gelmezsem sabah katılırım. Ama ben yokmuşum gibi davranın derim
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Ynt: Bursa Grubu ... GoKart için gün belirliyoruz ... Grupanya'da bir fırsat var ...
Peki yarın akşam 7 gibi yapsak olur mu ? Ya da akşamüstü 4-5 gibi yapsak hem yarın telefonlarla da görüşürüz daha iyi bir plan olur bence ya da fikri olan varsa söylesin
[center] 2009-Opel İnsignia-2.0 CDTİ-Cosmo-Sunroof+Navigasyon+Flexride+19"Jant+Deri Koltuk+DVD800+Adaptif Xenon far+Teknik Gri=Monster Opel İnsignia
Benim hanım bugün kongreye gitti. Akşam onu almaya gideceğim kaçta bitecek bilmiyorum. Erken saate gelirse katılacağım, saatler çakışırsa telefon ederim sizlere duruma göre bakarız
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Beyler Daha Önceki Çalıştığım İş Yerinden Bir İnş. Müh Arkadaşa da Haber Vermiştim. İnsignia sı Yok Ama Bizim Kafadandır. O da Gelebilir. Ben Yer Değişikliği Olduğunu Sanmıyorum. Akşama 1080p Kamera Getirecem. Gelmeyen-Gelemeyen, Kadraja Giremez :P
19:00 da "Buttim Ring" te Görüşmek Üzere
Yorum