Ynt: Eskişehir Buluşması - Fotoğraflar & Videolar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Eskişehir Buluşması - Fotoğraflar & Videolar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bu arada kaza benim gördüğümden farklı olmuş .Bizim insignialar sağ şeritteki trafik çalışması kısmını kurataracak şekilde sağlayarak trafik levhalarının görünürlüğünü azaltınca megane sağlayabileceğini sanarak sağa kırınca direkt levha ile karşılaşmış. kaçacak yeri kalmamış....Yazık ...neyse Allahtan maddi hasarla yırtmış.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Bu arada kaza benim gördüğümden farklı olmuş .Bizim insignialar sağ şeritteki trafik çalışması kısmını kurataracak şekilde sağlayarak trafik levhalarının görünürlüğünü azaltınca megane sağlayabileceğini sanarak sağa kırınca direkt levha ile karşılaşmış. kaçacak yeri kalmamış....Yazık ...neyse Allahtan maddi hasarla yırtmış.
Yorum
-
Araba pazarına gidiyordu sanırım, sağdan gidiyordu, toz duman en son sağda gördüm durup iniyordu. O an baya şok olduk bizden biridir diye allahtan ucuz atlatıldı. Bence butip konvoylarda enaz 1-2 sol şerit boş bırakılmalı ve zaman zaman görüntü açısından da araçlarlar boş şeritten önlere geçerek kameraya girebilirlerdi, ön ve arka ile kopukluk oldu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: LeonLiorOrjinal yazı sahibi: SharkBir Bucket'te Bizden Gelsin :
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drzbOrjinal yazı sahibi: LeonLiorOrjinal yazı sahibi: SharkBir Bucket'te Bizden Gelsin :
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Yorum
-
obaa obaa obaa
Resimleri çekenlerin yükleyenlerin eline koluna sağlık. 10 numara resimler
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drzbOrjinal yazı sahibi: LeonLiorOrjinal yazı sahibi: SharkBir Bucket'te Bizden Gelsin :
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
Resimleri Sildim Limit Aşımından dolayı resimler gözükmüyordu aşağıdaki Linkten ulaşabilirsiniz
http://s901.photobucket.com/albums/a...2%20Eskisehir/
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum