Yarin ve Pazar gunu tum Turkiyeden yola cikacak tum insigniateam ailesine iyi yolculuklar diliyorum.Allah kaza bela vermeden Eskisehire varmayi ve geri memleketlerimize dönmeyi nasip etsin. Lutfen herkes gereken tum dikkatini yola versin ve bulusmayi mutluluk ve saglikla gerceklestirelim. Saygilar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaslar yarin yola cikacaklara iyi yolculuklar
Collapse
X
-
Ynt: Arkadaslar yarin yola cikacaklara iyi yolculuklar
Hayırlı yolculuklar, Allah ağzımızın tadını bozmasın*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Yarin ve Pazar gunu tum Turkiyeden yola cikacak tum insigniateam ailesine iyi yolculuklar diliyorum.Allah kaza bela vermeden Eskisehire varmayi ve geri memleketlerimize dönmeyi nasip etsin. Lutfen herkes gereken tum dikkatini yola versin ve bulusmayi mutluluk ve saglikla gerceklestirelim. Saygilar sevgilerwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
büyük buluşmaya katılacak herkese gerek yolculuk boyunca gerekse etkinlik alanında kazasız belasız bol bol keyfli eğlenceli güzel zaman geçirmelerini, hayırlı yolculuklar diliyorum...
tabi bir o kadar da bol videolu ve fotoğraflı bir etkinlik diliyorum bizi unutmayın
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Cümleten hayırlı yolculuklar görüşmek üzere
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Arkadaşlar herkese iyi yolculuklar diler, Allah utandırmadan kazasız, belasız, dirlğimiz ve birliğimiz bozulmadan sonuçlandırmak nasip eyleyin.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Arladaslar kimse yanlis anlamasin ,biz zaten biliyoruz demesin ama onemli bir nokta vta. Lastiklerimiz nerdeyse imkansiz olan ebatlarda oldugu icin en az bir tane lastik tamir kiti temin edip arabada bulundurmak gerekiyor.buna lutfen ozen gosterelim basimiza gelmez demeyelim yollarda mahsur kalamayalim. Saygilar sevgiler
Yorum
-
Eskişehir'e kazasız, belasız ve de cezasız varmanız dileğiyle...
Aman tedbiri elden bırakmayın.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
Yorum