Yurt dışı seyahatinden dolayı işleri biraz boşladım o yüzden benide mazur görün. Benim adımada hayır dualarınızı eksik etmeyin.. Haydi Allah kabul etsin...
Cumartesi şehirdısında olacağım için katılamayacağım, ancak bu çorbada tuzumuz olsun isterim. Hala havale yapma, kıyafet alma durumumuz var mı, yoksa ileride farklı bir organizasyon olacak mı?
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Cumartesi şehirdısında olacağım için katılamayacağım, ancak bu çorbada tuzumuz olsun isterim. Hala havale yapma, kıyafet alma durumumuz var mı, yoksa ileride farklı bir organizasyon olacak mı?
Yeni Organizasyonlar olacak
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Arkadaşlar programda ufak bir değişiklik yapalım dedik .Sizlerede uyarsa yemek işini buluşma sonrasına erteliyelim.13:00 de buluşup yemek yiyip 14:00 de oraya yetişmek için çok acelecii olacaz.Önce gidelim çocukları sevindirelim,ordanda yaptığımız işin manevi rahatlığıyla yemeğimizi yiyelim.
Nurettin bey ve Eşi,
Şafak bey,
Kamil bey,
Ali bey ve arkadaşı,
Burak bey,
Emre bey,
Tolga bey ve ben Hep beraber Kasımpaşadaki Çocuk esirgeme kurumuna gittik genel olarak bakımlı ve yeni olana binada çocukların yaşam alanların ve etkinlik yaptıkları yerleri gördük ve bir kaç çocukla yaptığımız neşeli sohbetten sonra bizlere çevremizi daha farklı görmemizi sağlayan bu güzel etkinliğe destek veren bütün arkadaşlarıma birkez daha teşekkür etmek istiyorum
Etkinliklerimiz devam edecektir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
allah herkezden razı olsun oradaki 1 yavruyu mutlu ettiysek ne mutlu bizlere
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Böyle anlamlı bir olaya iştirak etmemizde vesile olan Şafak,a ,katılımda bulunan herkese ve bizzat fiilen katılımda bulunan herkese çok çok teşekkür ederim.
Onların ortamlarının güzel olduğunu görmek bizi çok mutlu etti.
Yorum