Değerli İnsignia team üyeleri Pazar günkü yürüyüş ve kahvaltı organizasyonuna katılan ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Yeni üyelerimizden yiğit arkadaşımızı tanımaktan çok memnun olduk ve bundan sonraki buluşmalarda da devamının gelmesini temenni ediyoruz. Site yönetiminden Gökhanı tanımakta menun edici oldu, cartingten sonra sinema ve kumkapı balık muhabbetinde beraber olduğumuz Hasan, Neslihan, Nurettin ve Ayla' yada ayrıca teşekkürler. Dolu dolu bir pazar geçirdiğimize eminim.
Herkes heyecanla resimleri bekliyor galiba
biraz erken kaçmak zorunda kaldım kusura bakmayın , balık muhabbetide iyi olurdu hani şimdi gordum canım çekti valla kalamarda nasıl güzel duruyor resimde
Ne kadar çok kişi benimle aynı fikirdeyse, o kadar çok yanıldığımı düşünürüm.
Beklenen Fotolar bi harika ama "Kalamar"ın tek başına ağladığını düşünüyorum... ihihi ihihi
Aslında tek başına göründüğüne bakma Cemil abim.
Önden kalamar, sonra tereyağlı baharatlı karides, ardından salata, sonunda da kapak olarak balık ekmek çaktık.
Günün sonunda eve vardığımda bir uyku çekmişim oooh mis.
Dün Yürüyüş yaptık. 6 Km yarısını koşarak kat ettim. Krallar gibi kahvaltı yaptık akabinde. Gökhan beyi de aramaıza aldık. Uzun zmana olmuştu görüşmeyeli. Hasret giderdik.
75 milyon nufuslu Türkiyemizde sadece bizim yapabileceğimiz bir etkinliğe dahil oldum InsigniaTeam dostları ile Insignia konvoyuna katıldım . Kıvrımlı orman yolllarında tatlı ve hoş kavisli dönüşlerde turladık.
Peşinden Karting. En sonunda da süpper bir bilim kurgu filmi izledik yine Team'den dostlar ile. Çok şükür dünyamız kurtuldu.
Bukadar dolu bir hafta sonu sadece bizim takımda olabilir.
Haa unutmadan önceki akşam da InisgniaTeam Futbol ligi vardı Mustafanın çektiği şutlardan gelen ses hala aklımda....
Kaleciler de sanki artistik hareket şampiyonuydular neydi o sıçramalar... Herkes çok bıçkındı...
Saygılar...
Değerli İnsignia team üyeleri Pazar günkü yürüyüş ve kahvaltı organizasyonuna katılan ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Yeni üyelerimizden yiğit arkadaşımızı tanımaktan çok memnun olduk ve bundan sonraki buluşmalarda da devamının gelmesini temenni ediyoruz. Site yönetiminden Gökhanı tanımakta menun edici oldu, cartingten sonra sinema ve kumkapı balık muhabbetinde beraber olduğumuz Hasan, Neslihan, Nurettin ve Ayla' yada ayrıca teşekkürler. Dolu dolu bir pazar geçirdiğimize eminim.
Herkes heyecanla resimleri bekliyor galiba
biraz erken kaçmak zorunda kaldım kusura bakmayın , balık muhabbetide iyi olurdu hani şimdi gordum canım çekti valla kalamarda nasıl güzel duruyor resimde
resimlerde birbirinden güzel cıkmıs tebrikler buarada dönüş yolunda arkadaslar fena gazlayıp kaçtılar yetişmek ne mümkün
Seninde kimseden kalır yanın yok ki
valla hızlanmalar fena değilde arabaya daha yeni alışıyorum virajlara girerken biraz korku var daha önceki arabamda biraz savrulma problemi yaşıyordum ayagım frene gidiyor devamlı
Ne kadar çok kişi benimle aynı fikirdeyse, o kadar çok yanıldığımı düşünürüm.
Yorum