İki maçta çok güzel oldu. Katılan herkese ve ev sahipliği içinde Mustafa'ya çok teşekkürler... Bu arada hayatımda ilk defa kokoreç yedim Şafak abinin sayesinde ama bir daha yermiyim bilmem..
İki maçta çok güzel oldu. Katılan herkese ve ev sahipliği içinde Mustafa'ya çok teşekkürler... Bu arada hayatımda ilk defa kokoreç yedim Şafak abinin sayesinde ama bir daha yermiyim bilmem..
Abi biz o midyeleri bıraktık gittik kokoreç yedik, hata bizde
Abi biz o midyeleri bıraktık gittik kokoreç yedik, hata bizde
Aman beyler, kokoreçten bahsetmişsiniz ağzımın suyu aktı vallahi, Az önce birşeyler atıştırdım ama şimdi olsa bi yarım yine götürürüm.
Ankara grubu Eskişehir öncesi çiftlikte koko partisi yapalım ne dersiniz? yanında buz gibi bir de ..... olursa harika olur offfff offfff obaa
Yorum