Muratcım böyle daha iyi. Heyecan dorukta.
Bence GS-TS macı 1-1 biter. umut fakirin ekmegi tabi
Bu us en son Kadıköy'e kalır.
Ona da tüm İnsigniaTeam gideriz.
Ornek kolkola oluruz.
Valla Oktay yıllardır bu şampiyonluk düğümünü Trabzon çözüyor bu senede öyle olacak gibi gözüküyor. Kadıköy'de kupayı almak çok zevkli olacak gerçekten...
Muratcım böyle daha iyi. Heyecan dorukta.
Bence GS-TS macı 1-1 biter. umut fakirin ekmegi tabi
Bu us en son Kadıköy'e kalır.
Ona da tüm İnsigniaTeam gideriz. İ
Ornek kolkola oluruz.
Valla Oktay yıllardır bu şampiyonluk düğümünü Trabzon çözüyor bu senede öyle olacak gibi gözüküyor. Kadıköy'de kupayı almak çok zevkli olacak gerçekten...
valla Onurcum kadrolar hazır durumda ama akşam Volkan abininde katılımıyla maç 9'arlıktan olucak direk , o yüzden de yorulan arkadaşlar değişmeli oynicak mecburen yapıcak bişey yok
Abi beni şuan kadro dışı yapabilirsin araç serviste ilk bakımı yapılıyor oynamak istiyende fazla zaten
Onun kararı sana aittir kardeşim asla adam fazla diye kimseye sen oynama denmez, öyle bi düşüncende olmasın sakın , araban yoksa arabasız gelirsin yine oynarsın. Sadece sen kendin bizzat ben bugün oynamim dersen oynamazsın , bize yorum hakkı düşmez o yüzden kendin kararını ver hemen bildir
Abi beni şuan kadro dışı yapabilirsin araç serviste ilk bakımı yapılıyor oynamak istiyende fazla zaten
Onun kararı sana aittir kardeşim asla adam fazla diye kimseye sen oynama denmez, öyle bi düşüncende olmasın sakın , araban yoksa arabasız gelirsin yine oynarsın. Sadece sen kendin bizzat ben bugün oynamim dersen oynamazsın , bize yorum hakkı düşmez o yüzden kendin kararını ver hemen bildir
Yok abi olurmu öyle şey çok saol ben bugün oynamıyım istiyen abilerim oynasın
Yok abi olurmu öyle şey çok saol ben bugün oynamıyım istiyen abilerim oynasın
tamam bu maça seni yazmıyorum o zaman ama unutma bu senin kararın , asla bizim tarafımızdan böyle bişey söylenmez sana , istediğin zaman gelir oynarsın maçlarda..
Yorum