Adanadan Ankaraya bugün geldim, yetişebilseydim bende katılmak arkadaşlarla tanışmak istiyordum fakat kısmet değilmiş, bir gün sonra kaza yaptığım aracımın tamiri için Opise gitmekmiş kısmet.
Öğlenleyin Adanada arkadan bir bayanın kavşakta çarpmasıyla bütün planlar altüst oldu
2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon
Teşekkür ederim Kerem Bey, işten fırsat olursa çok isterim. Bugün de buluşma saati benim için erken olduğu ve yetişemeyeceğim için hiç yazmamıştım katılım isteğini, üstüne birde bu olay geldi başıma.
2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon
Aranıza Kısa bir süreliğine katılmış olsamda, Ankara grubu Abi ve Kardeşlerimizle tanışma fırsatı buldum, herkese içtenlikle teşekkürlerimi sunarım.
Ayrıca buluşma Turan Günes StarBucks'ta yani evime yakın devam etmiş çok kıskandım gerçekten, Birde ALKAN yanına çekmeniz cabası, millet gözlerini İngsinia'lardan alamamıştır, işlerine çomak sokmuş gibi oldu biraz muhaha muhaha
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Tabii ki servis muduru cok sevgli dostumuz Ufuk bey size yardimci olur. Kendisine insignia team veya Dr utku bey derseniz size elindn gelen yardimi yapar....
Yorum