Arkadaşlar Bursa'da çok sayıda İnsignia görmeme ve bunların da sileceklerine yığınla sticker sıkıştırmama rağmen bir sonuç alamamak beni düşündürüyor... Bursa grubu dediğimiz Hakan'la birlikte buluşmalarımızın dışına çıkmıyor. ( İyi ki varsın Hakan...) Grubumuzu genişletmek için sizin değişik fikirleriniz var mıdır? Paylaşırsanız sevinirim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BURSA GRUBU NE OLDU ???
Collapse
X
-
Ynt: BURSA GRUBU NE OLDU ???
Kadircim sen Bursa buluşmasında zaten gerekeni yaptın ...takma kafana... Sitede Bursa buluşmasında gelecek diyiPte gelmeyen arkadaslar düşünsün ....sallamak kolay .. Ev sahipliği yapamak zor..(funkair Hakan kardesim lafım sana degil sen yurt disindaydin is icabı ..)
-
Eninde sonunda Bursa'da guzel bir grup olusturacagiz Kadirim
Ben o patent house onundeki iki canavara da kafayi taktim
Kagan Bey arabasinin fotolarini paylasmis onunla da tanisiriz insallah
En kotu ihtimali dusunmek istemiyorum
Coskun kardesim telefonda denk gelemedik bir turlu
Bugun konusalim gayri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: EsesKadircim sen Bursa buluşmasında zaten gerekeni yaptın ...takma kafana... Sitede Bursa buluşmasında gelecek diyiPte gelmeyen arkadaslar düşünsün ....sallamak kolay .. Ev sahipliği yapamak zor..(funkair Hakan kardesim lafım sana degil sen yurt disindaydin is icabı ..)İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairEninde sonunda Bursa'da guzel bir grup olusturacagiz Kadirim
Ben o patent house onundeki iki canavara da kafayi taktim
Kagan Bey arabasinin fotolarini paylasmis onunla da tanisiriz insallah
En kotu ihtimali dusunmek istemiyorum
Coskun kardesim telefonda denk gelemedik bir turlu
Bugun konusalim gayriİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ZEK74USArkadaşlar Bursa'da çok sayıda İnsignia görmeme ve bunların da sileceklerine yığınla sticker sıkıştırmama rağmen bir sonuç alamamak beni düşündürüyor... Bursa grubu dediğimiz Hakan'la birlikte buluşmalarımızın dışına çıkmıyor. ( İyi ki varsın Hakan...) Grubumuzu genişletmek için sizin değişik fikirleriniz var mıdır? Paylaşırsanız sevinirim...[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTEROrjinal yazı sahibi: ZEK74USArkadaşlar Bursa'da çok sayıda İnsignia görmeme ve bunların da sileceklerine yığınla sticker sıkıştırmama rağmen bir sonuç alamamak beni düşündürüyor... Bursa grubu dediğimiz Hakan'la birlikte buluşmalarımızın dışına çıkmıyor. ( İyi ki varsın Hakan...) Grubumuzu genişletmek için sizin değişik fikirleriniz var mıdır? Paylaşırsanız sevinirim...İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
İyi akşamlar beyler ... Hakan bey yazmış kağan beyle de görüşmek isterim diye ... Ben yarınki yaz programına da katılmayı düşünüyordum ama bir işim çıktı maalesef ama en yakın buluşmada Bursa'dan birlikte çıkıp gitmek dilekleriyle ... Veya başka üyelerimizi Bursa'da misafir etmek dileğiyle İyi akşamlar[center]
2009-Opel İnsignia-2.0 CDTİ-Cosmo-Sunroof+Navigasyon+Flexride+19"Jant+Deri Koltuk+DVD800+Adaptif Xenon far+Teknik Gri=Monster Opel İnsignia
Yorum
-
Evet Yiğit kardeşim bu hafta doluyum ama önümüzdeki haftalarda buluşmak üzere inşallah[center]
2009-Opel İnsignia-2.0 CDTİ-Cosmo-Sunroof+Navigasyon+Flexride+19"Jant+Deri Koltuk+DVD800+Adaptif Xenon far+Teknik Gri=Monster Opel İnsignia
Yorum
Yorum