Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pazar keyfi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Pazar keyfi

Orjinal yazı sahibi: Eses
    Haftaya yaparız bı action kardeşim....
    Aynen, beraber her yer uyar, uyar ailesi
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Valla arkadaslar İnsignia mi sebep olmus bu dostluga
      Yoksa sonuc mu
      Masallah nazarlardan saklasin bu fotograflari
      Gonlumuz sizinle
      Gozden uzak olsak da sesinizi duymak yeter bize
      Bursa'dan Ala Ala selamlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
        Valla arkadaslar İnsignia mi sebep olmus bu dostluga
        Yoksa sonuc mu
        Masallah nazarlardan saklasin bu fotograflari
        Gonlumuz sizinle
        Gozden uzak olsak da sesinizi duymak yeter bize
        Bursa'dan Ala Ala selamlar
        Hakancım aramızda mesafeler olsada hem gönlümüzde hemde aklımızdasınız. İyiki telefon icat edilmişte en azından sesinizi duyup hasret gideriyoruz. Allah kimsenin muhabbetini bozmazın. Dostluğumuz pazara kadar değildir bizim mezara kadardır. İstanbuldan da bütün kalbimizle saygılar selamlar
        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

resimler süper buraya bende gitmek istiyorum
          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Yükseklikten başım döndü. Baş döndürücü etkinlik hızınızdan da
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

afiyet olsun az daha yükseğe çıksanız dünyayı yuvarlak görecekmişsiniz

Yorum

Süpersiniz vallahi hızınıza yetişilmiyor
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yolda insignia gördüğümde mutlaka yanaşır bir bakarım forumdan mi diye birde baktım volkan abinin asaleti sağ koltuktan gözüme çarptı nesterle Beraber selamimi eksik etmedim tabiki .forumdan gizli kaçamaklar yaparsanız yakalanirsiniz iste boyle
                  2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                  yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Güzel organizasyon olmuş. Maşallah. Ama o yükseklik beni açıkcası korkuttu. 3. katın yangın merdiveninden bile inemiyorm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                      Güzel organizasyon olmuş. Maşallah. Ama o yükseklik beni açıkcası korkuttu. 3. katın yangın merdiveninden bile inemiyorm
                      Ersin kardesim 258 basmaya gelince korkmuyorsun bakiyorum

Yorum

afiyet olsun hepinize, güzel bi buluşma olmuş, bizde dün istanbul gezintisi yaptık, bahçeköydeki kahvaltının ardından bizde filme gitcektik ama film beğenemedik, ardından bmw istinyeye gidip araçları inceledik, bilseydik yanınıza uğrardık.... bi kaç fotoda ben koyayım

bu arada bu bahçeköydeki mekanda bi kahvaltı programı ayarlasak güzel olucağını düşünüyorum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                          Süpersiniz vallahi hızınıza yetişilmiyor
                          Bülentcim suç bizim değil arabalar hızlı ne yapalım, bütün suç arabalarda haha haha haha

Yorum

Sizede afiyet olsun, temiz hava bol gıda Hasancım istanbul kazan biz kepçe valla, keşke bir telefonlaşma yapsaymışız, daha keyfli olurdu valla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                              Sizede afiyet olsun, temiz hava bol gıda Hasancım istanbul kazan biz kepçe valla, keşke bir telefonlaşma yapsaymışız, daha keyfli olurdu valla.

teşekkür ederim abi, evet telefonlaşsaymışız iyi olcakmış...

Yorum

Herkese afiyet bal şeker olsun..Bende Dilrubada güzel bir kahvaltıdan sonra .. Çekmeköyde işimi halletmeye gittim ..Yağmur yağdım yağıyorum dedi
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X