Ynt: 14-15 Nisan Çanakkale (refhmet'in 18 Mart Çanakkale gezisi)
Buluşma gerçekten çok güzel olmuş bende cuma akşamı istanbul'dan çanakkale'ye geçtim her yeri rehber eşliğinde dolaştık kesinlikle gidilip görülmesi gereken biyer
İnsigniaTeam'e yakışır güzel bir organizasyon daha gerçekleştirilmiş. Çok istememe rağmen maalesef aranızda olamadım. Böyle güzel bir buluşmayı gerçekleşleşmesine vesile olan tüm abilerime, ablalarıma ve küçük kardeşlerime teşekkür ederim..
Buarada İnsigniaTeam topun ağzında haha
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
İnsigniaTeam'e yakışır güzel bir organizasyon daha gerçekleştirilmiş. Çok istememe rağmen maalesef aranızda olamadım. Böyle güzel bir buluşmayı gerçekleşleşmesine vesile olan tüm abilerime, ablalarıma ve küçük kardeşlerime teşekkür ederim..
Buarada İnsigniaTeam topun ağzında haha
Ahmet meraklanma sen, topun ağzında olan insignia team değil, konuyu açıpta gelmeyenler. haha haha
Arkadaşlar çok güzel bir buluşma olmuş..Resimleri görünce içim gitti..' gündür moralim berbatti.. Ufaklık gitti gitti geldi.. sizleri böyle görünce birazcık ferahladım .. katılan herkese tekrarının nasip olmasını.. diler .Sağlıklı mutlu hep birlikte nice buluşmalara...
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Arkadaşlar çok güzel bir buluşma olmuş..Resimleri görünce içim gitti..' gündür moralim berbatti.. Ufaklık gitti gitti geldi.. sizleri böyle görünce birazcık ferahladım .. katılan herkese tekrarının nasip olmasını.. diler .Sağlıklı mutlu hep birlikte nice buluşmalara...
Teşekkür ederiz sufyan abicim, büyük geçmiş olsun. Fotoları düzenleyeyim ekliyecem siteye
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Teşekkür ederiz sufyan abicim, büyük geçmiş olsun. Fotoları düzenleyeyim ekliyecem siteye
sğl ..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Seyahat serüveni olmuş. Harika bir dostluk örneği ve takım ruhu var.
Biz de istanbulda tıkılıp kaldık. Sufyan abimizin oğlu da hastalandı. Ama boş durmadık Kalbimiz Insignia team ile atıyor.
Sufyan abi geçmiş olsun tekrardan.
Çok geçmiş olsun Sufyan hocam,yine gideriz merak etme
Yorum