Gökhanla orda biraz konuşma imkanımda oldu.Arkadaşlar çok üstüne gitmeyelim şerifin .İçine atıyormuş.Sırf bu yüzden vosvosu satmış yerine de bunu almış.Ben gördüğümde cabrio oluyor mu diye kontrol ediyordu. muhaha
ehh şafak abii ehh yine çektin 90 a ama benden günah gittii bugne kadar yaşlısın diye bişey yapmadım ama artık görürsün sen
Canımsın sen Senin yaptığın ya da yapacağın hiçbir şey bana dokunmaz için rahat olsun
Gökhanla orda biraz konuşma imkanımda oldu.Arkadaşlar çok üstüne gitmeyelim şerifin .İçine atıyormuş.Sırf bu yüzden vosvosu satmış yerine de bunu almış.Ben gördüğümde cabrio oluyor mu diye kontrol ediyordu. muhaha
Şafak iki gündür beraberiz ve şu net, espiri yeteneğin doruklarda.. Ayla ile çok güldürdün bizi.
Gökhan sen 4 ayağının üstüne düşmenin yollarını ara
Şafak iki gündür beraberiz ve şu net, espiri yeteneğin doruklarda.. Ayla ile çok güldürdün bizi.
Gökhan sen 4 ayağının üstüne düşmenin yollarını ara
Aman Nurettin bey bunları duymak beni onurlandırdı.Güzel vakit geçirmek ve geçirtebilmek artık hayat felsefem.Bunu uygulamaya koyduğum için artık hayattan daha çok zevk alıyorum.
Yorum