Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Abilerim çok güzel bir gündü benim için ama yeni kalkabildim uykudan nedenini tahmin edersiniz tabi ki sohbetler çok keyifliydi, tabuda çok güldük, kuru fasulye süperdi en güzeli de ailelerinizle tanışmak çok onur verici benim için aranızda bulunmaktan çok keyif alıyorum ... İYİ eğlenceler fotoğrafların devamını bekliyorum
Abilerim çok güzel bir gündü benim için ama yeni kalkabildim uykudan nedenini tahmin edersiniz tabi ki sohbetler çok keyifliydi, tabuda çok güldük, kuru fasulye süperdi en güzeli de ailelerinizle tanışmak çok onur verici benim için aranızda bulunmaktan çok keyif alıyorum ... İYİ eğlenceler fotoğrafların devamını bekliyorum
eyvallah yeğenim problem değil, her zaman bekleriz heheheheheh))
kuzen sende eklesene bide videoyu önce özelden yollar mısın bana son kez bi izleyim öyle koyacaksak koyalım
eyvallah yeğenim problem değil, her zaman bekleriz heheheheheh))
kuzen sende eklesene bide videoyu önce özelden yollar mısın bana son kez bi izleyim öyle koyacaksak koyalım
Insignia Team olarak koca konaği biz tuttuk. Yani Birlikte organzie ve planlı hareket etmenin Faydaları obaa
Konağın altını üstüne getirdik. Gramofonun Hunisini bille Modifiye ettik.
Biliyorsun Insgnia Team deki çoğu arkadaş tunning hastasıdır. Hal boyleyken gramofonu da modifiye ettik. haha
Şaka bir yana İlkbaharın kopması ile kendimizi dışarıya atmak çok iyi geldi.
Insignia ile maksimum keyf alma konusunda her halde en iyi takım biziz
Gittiğimiz mekan örnek bir mekan. Keşke tüm köylerimiz bu hale gelse.
Böyle bir durum söz konusu olursa herhalde İstabuldan tersine göç başlar.
Teşşekürler arkdaşlar iyi ki varsınız.
Birarada olmaktan ailecene zevk aldigimiz bir gezi oldu. Katilan herkeze cok tesekkur ederim. Tadi damagimizda kaldi. Bu arada dostum Volkan hayatini en tuzlu rakisini icti.detaylari kendi anlatir. Volkanin sayfasi acik kalmis yazan Safak ihihi ihihi
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Insignia Team olarak koca konaği biz tuttuk. Yani Birlikte organzie ve planlı hareket etmenin Faydaları obaa
Konağın altını üstüne getirdik. Gramofonun Hunisini bille Modifiye ettik.
Biliyorsun Insgnia Team deki çoğu arkadaş tunning hastasıdır. Hal boyleyken gramofonu da modifiye ettik. haha
Yorum