Arkadaslar Ankara ekibi olarak yarin guzel bir muhabbet ve yemeğe nedersiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankaraaaa yarin guzel bir muhabbete nedersiniz?
Collapse
X
-
Ynt: Ankaraaaa yarin guzel bir muhabbete nedersiniz?
: Bugün 17:42:17 » mesaj atılma saati hala tık yok ..Angara uyuyor :P2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Kimse gelmezse biz bulusuruz Nurim....Ama ben inaniyorum yarin bircok arkadas bize katilacak.2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: EsesSufyan abi ilerleyen haftLarda bi action yapta bende geleyim abi.....2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: EsesAbi misafir gelicez sende bizi delik deşik Edicen anlaşılan ...2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: EsesSufyan abi ilerleyen haftLarda bi action yapta bende geleyim abi.....
Aktivite ve organizasyon zamanı geliyor. Hayattan alabileceklerimizi almamız lazım. Yoksa zaman akiveriyor.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Arkadaşlar, saat 5'e doğru konya yolunda güzel bir görüntü çiziyordunuz. Utku en öne geçmişti.
Arabadan el salladım ama çok anlam verememiş olabilirsiniz. çünkü bugün insignia'mı kullanmıyordum.
Arabalarınız çok parlıyordu, maşallah..
Yorum
Yorum