valla çok güzel bi buluşma olmuş tebrik ediyorum saygıdeğer abilerim , keşke yeterli vakit olsa da bizle katılabilsek şöyle programlara ama napalım sizlerin birlikteliğinde bizim de ruhumuz var her zaman
bide şu spontane lafının yerine Türkçemize uygun daha güzel bi kelime bulsak ya vallahi her seferinde içime oturuyo bu kelime
valla çok güzel bi buluşma olmuş tebrik ediyorum saygıdeğer abilerim , keşke yeterli vakit olsa da bizle katılabilsek şöyle programlara ama napalım sizlerin birlikteliğinde bizim de ruhumuz var her zaman
bide şu spontane lafının yerine Türkçemize uygun daha güzel bi kelime bulsak ya vallahi her seferinde içime oturuyo bu kelime
çok doğru söylüyorsun mustafa elin heriflerinin kelimelerini biz niye kullanalım güzelim türkçemiz varken
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Ben balik organizasyonuna yetisemedim. Ama ani bir sekilde bir organisazyonla abilerimi ve ailelerini eve davet ettim. Sagolsun onlarda beni kirmayip evimi sereflendirdiler. Guzel sohbet ettik bir kez daha tesekkurler. İstanbul böyle işte her an heryerde bir organizasyon olabiliyor.
Murat ım o güzel evinin kapılarını bizlere açtığın ve her şey için tekrar çok teşekkürler.
Ne demek abi herzaman başımın üstünde yeriniz var.
Yorum