Kamil, Volkan çok şey kaçırdı dimi yaa... olsun Fatih abi onun yerinede yedi çigborekleri ....
Ya coşkuncum baksana konusunu ettin hayallere daldirdin beni , ciğbörek bir yandan çorba desen ayrı bir yandan ciger desen hiç sorma. Offf offff Volkanım
insan gelirken bir paket yapar hemşerimde yesin der dimi
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
sen ye ye börekleri ben hazirandaki iddiayı kazanayımda gör hiho hiho
Seni ben zaten iddayı kazandın diye ilan ettim esas önemli olan idda değil sağlığımız için zayıflamalıyız Arkandayım Volkan zayfılamaya devam hiho hiho
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Kamil, Volkan çok şey kaçırdı dimi yaa... olsun Fatih abi onun yerinede yedi çigborekleri ....
Ya coşkuncum baksana konusunu ettin hayallere daldirdin beni , ciğbörek bir yandan çorba desen ayrı bir yandan ciger desen hiç sorma. Offf offff Volkanım
Volkanım bu böregi yapıldığı anda sıcak sıcak yemek gerekiyormuş sogudugu zaman bir espirisi kalmiyormuş, seni ben götürüp yerinde sıcak sıcak yediririm , meraklanma hemşerim. Hem unutuldugunu kim söylediki bir porsiyon ben bir porsiyonda fatih fazladan senin yerinede yedik haha
Volkanım bu böregi yapıldığı anda sıcak sıcak yemek gerekiyormuş sogudugu zaman bir espirisi kalmiyormuş, seni ben götürüp yerinde sıcak sıcak yediririm , meraklanma hemşerim
eyvallah hemşerim benim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
vay ufuk kardeşime bak beeee 112 gibi maşallah arada bi sesini yazını görelim ufuk kardeş ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum