Ynt: Insignia Team Bursa kaç kişiyiz ...Fotolar ve yavas 1.4 Turbo videosu
Ben eve geldim arkadaşlar... Bize Bursa'yı gezdiren Kadir arkadasımıza ve küçük kızına ,Kamil, Volkan, sufyan abi, Nurettin ve değerli eşlerine hersey için çok tşk ederiz... çok keyifli , bol sohbetli, bol kahkahalı ve bol lezzetli bı hafta sonuydu... Arayı uzatmayalım ... Yeni hedefi belirleyelim...
Orjinal yazı sahibi: Eses
Ben eve geldim arkadaşlar... Bize Bursa'yı gezdiren Kadir arkadasımıza ve küçük kızına ,Kamil, Volkan, sufyan abi, Nurettin ve değerli eşlerine hersey için çok tşk ederiz... çok keyifli , bol sohbetli, bol kahkahalı ve bol lezzetli bı hafta sonuydu... Arayı uzatmayalım ... Yeni hedefi belirleyelim...
Coskuncum sag salim eve vardiginiza sevindik, o kadar yolu kalkip geldiniz ve sohbetinizle bizi mutlu ettiniz, çok tesekkur ederiz, arayi uzatmadan yeni süprizler yolda . ayrıca kadir arkadasimizin bizi en iyi sekilde agirladi icin, volkan ve ailesi, sufyan abi ve ailesi coskun ve ailesi, ve nurettine katilimlarindan guzel sohbetlerinden dolayi cok tesekkurler , havaninda super olmasiylacok guzel bir hafta sonu gecirdik. Emegi gecen her kese tesekkurler.
Öncelikle Bursa'daki gezimize katılan herkese çok teşekkür ederim. Söylediklerinizde çok haklısınız gerçekten Bursa bu konuda sınıfta kaldı. Ama bizler gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. Kamil arkadaşıma bu konuda ayrı bir parantez açayım. Onunla 2 gün gezme fırsatımız oldu Diğer şehirlerde yapılacak aktivitelere de İnşallah uygun olması durumunda katılmaya çalışacağım.
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
Öncelikle Bursa'daki gezimize katılan herkese çok teşekkür ederim. Söylediklerinizde çok haklısınız gerçekten Bursa bu konuda sınıfta kaldı. Ama bizler gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. Kamil arkadaşıma bu konuda ayrı bir parantez açayım. Onunla 2 gün gezme fırsatımız oldu Diğer şehirlerde yapılacak aktivitelere de İnşallah uygun olması durumunda katılmaya çalışacağım.
Kadircim eline emegine saglik, benim icinde cok guzel 2 gun oldu, anlatilmaz yasanır diye bir laf var ya ondan iste, misafirperverligin icin cok cok tesekkur ederiz.
Yorum