Ynt: Insignia Team Bursa kaç kişiyiz ...Fotolar ve yavas 1.4 Turbo videosu
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
Öncelikle Bursa'daki gezimize katılan herkese çok teşekkür ederim. Söylediklerinizde çok haklısınız gerçekten Bursa bu konuda sınıfta kaldı. Ama bizler gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. Kamil arkadaşıma bu konuda ayrı bir parantez açayım. Onunla 2 gün gezme fırsatımız oldu Diğer şehirlerde yapılacak aktivitelere de İnşallah uygun olması durumunda katılmaya çalışacağım.
Kadircim eline emegine saglik, benim icinde cok guzel 2 gun oldu, anlatilmaz yasanır diye bir laf var ya ondan iste, misafirperverligin icin cok cok tesekkur ederiz.
Duygularımız karşılıklı
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Fatih abi Bursanın çevreyolu cok fena. Hiç tavsiye etmiyorum
Kadir de F1 pilotu gibi her kıvrımını her dönüşünü ezberlemiş. 5.20 avcısı olmuş.
Ben bugünkü etkinlikte hep corsa sürdüm. Insignialar konvoy halinde sanki uçarcasına süzülürken çok muhteşem bir görüntü sergiliyor. Özlemişim bu görüntüleri.
Gerçekten Opelin marka olarak bugüne kadar yaptığı en iyi araç. İnsignia bırakıp farklı bir araç sürünce Insignia kendisini fena özlettiriyor.
Orjinal yazı sahibi: Eses
Cevre yolunda kapışırken bı ara biz seni unutmuşuz nurettin....
O yol benim favorilerimden biridir.İnanılmaz keyifli hız yapılabiliyor.Geçen sene bir anım olmuştu,Balıkesir yönüne giderken 245 km.de radar ile selamlaşmıştım,ama her ne hikmetse cezası gelmedi
Çok güzel ,dolu vede yorucu birgündü
Bursa'nın temiz havasıda Özellikle Kahvaltı bölgesi Oksijen fazlalğından çarpıldım
İskenderden sonra Volkanla evin yoluna koyulduk .Yalova Özdilekte alışveriş .. sonrada Roro ile Eskihisara.. hafiften bir trafikle saat 21.50 gibi eve ulaştım.. Ufak bir duş ..daha sonrasını hatırlamıyorum
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum