Ynt: 6 Mart 2012 - Perpa Ticaret Merkezi Buluşma daveti
kuş bile su içerken kafasını kaldırıp yutkunur dua edermiş rabbine gökhanım suyu fazla hızlı içti demekki bünyesi şaşırdı diline vurdu demekki haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Volkan abi ortama baksana kurtlar konseyi gibiydi zorla söylettiler abi o suda ne varsa uyanıp uyanıp yine uyuyorum dünden beri zaten videoda da gözlerim kayık oyuna geldim abi yapma etme vur kır parçala ama utku abinin saflara geçmeeee sana da bana da yakışmazz)
Ya piyasaya bak iyice karıştı.Benim saflarım ne demek Gökhan ya....Ben başından beri opelciydim başından beri insigniateamciyim. Senin gibi sonradan vosvoscu olupda ortalığı karıştırmadım......Sonra yok Volkan abim yapma yok Utku abimin safları falan.....Bitti o muhabbetler biz Volkanla başından beri kankaydık şimdi de kankayız ..... muhaha muhaha
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Volkan abi ortama baksana kurtlar konseyi gibiydi zorla söylettiler abi o suda ne varsa uyanıp uyanıp yine uyuyorum dünden beri zaten videoda da gözlerim kayık oyuna geldim abi yapma etme vur kır parçala ama utku abinin saflara geçmeeee sana da bana da yakışmazz)
haha haha muhaha muhaha sen çok yaşa Gökhan kardeşim...
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
haha haha muhaha muhaha sen çok yaşa Gökhan kardeşim...
bu gidişle pek mümkün olmayacak ama yinede çok sağol abi))
bütün bunlar fatih abi ve özkan abinin başının altından kalktı ben tamamen suçsuzum..... o suda bi numara vardı kesin..
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Ya piyasaya bak iyice karıştı.Benim saflarım ne demek Gökhan ya....Ben başından beri opelciydim başından beri insigniateamciyim. Senin gibi sonradan vosvoscu olupda ortalığı karıştırmadım......Sonra yok Volkan abim yapma yok Utku abimin safları falan.....Bitti o muhabbetler biz Volkanla başından beri kankaydık şimdi de kankayız ..... muhaha muhaha
eyvallah kankalığa kankayız utkucum ama şimdi gökhanım gurbet ellerde ona abilik etmem lazım hatasınıda anladı biz mecbur yine sana vuracaz kusura bakmayasın emi rolleyes rolleyes haha haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Orjinal yazı sahibi: volkan
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
eyvallah kankalığa kankayız utkucum ama şimdi gökhanım gurbet ellerde ona abilik etmem lazım hatasınıda anladı biz mecbur yine sana vuracaz kusura bakmayasın emi rolleyes rolleyes haha haha haha
işte büyüklük budur))))9 fatih abi ve özkan abi gibi su içirip konuşturmak değildir...
Vallahi sizlere bravo...Bu içtiğiiz sulardan galiba iki dakikada döndük yine....Neyse biz çizgimizden sapmayalım da yani allah saptırmasın da gerisi önemli değil muhaha muhaha Ben sonuna kadar bildiklerimi söyleyeceğim .Hiçbir zaman da insigniaya veya insigniateame giydirmeyeceğim.....(Bu da Gökhana) muhaha muhaha bu arada herkes kendi isteğiyle kılıbık kendi isteğiyle kazak olsun.Herkes kendini çok iyi biliyor .Birilerinin taktirine ihtiyaç yok
Bu işin suyla falan ilgisi yok..Şimdi Volkanı buldu yanında hemen giydirmeye başladı dostlara.....Volkan senin tarafın sana özel ama haberin olsun ilk fırsatta seni de çekiştirecek haberin ola....
Yorum