Bu sünnet işini abant buluşmasında dile getirmiştim. Şaka bir tarafa üzerimize düşen neyse gurubumuz adına herşey için hazırım.
Olgaç hocamla birlikte bir mekan bulup 1. İnsignia Team sünnet şölenine kadar uzar gider iş. Demedi demeyin.
Wolkan kardeşim de kirve olarak görev yapar. Tekbir ve dua işlerini Fatih hocama devrediyoruz. Birkaç arkadaş ve eşleri de çocukları sünnet sonrası sakinleştirme işi yaptım mı ohhh missss. Walla Opel Avrupada bile ses getirir bu organizasyon.
Bu arada tıbbi olarak 1 yaş ve 6 yaş arası sünnet pek tavsiye etmiyoruz bunu da belirteyim istedim.
Saygı ve sevgiyle...
Cem hocam 1 / 6 yaş arasında ne gibi sıkıntılar yaşanıyor bizim çocugun zamanı geçti sanırım şuan 15 aylık
Ben genelde 3-6 yaş arası yapmıyorum. Çocuğun cinsel kimliğini keşfetme dönemidir o yaşlar.
[center] 2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Sitede Gökhan_55 kardeşimiz o işi gayet güzel gerçekleştirmektedir.
Orjinal yazı sahibi: Eses
Oooo süper ya sitede imkanlar süper oldu... Sitede bı mezarci arkadasımız da
Olursa on numara olur... Volkan sende imam tipi var... Artık sen yaparsın gerekeni ...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Evet bugünden itibaren randevu vermeye başlayabilirim. Cumartesi için randevu isteyen arkadşlara öğleden sonraya randevu yazabilirim. Cevaplarınızı bekliyorum...
Yorum