Oldukça keyifli bir buluşma oldu,katılan arkadaşlara teşekkürler.Ayrıca Eskişehir'den spontane gelip aramıza ailesiyle katılan eses( Coşkun Bey)' ede teşekkür ederiz.
....Fatih hocam dün gece yine eğitim uçuşundaymışsın demek
1.6 stock 1.4 stock denemesi yapmak lazım merak ediyorum fark ne kadar olur diye kısmetse bir gün yapalım fakat kime sorsam 1.6 240 bg 230 bg stock bulmakta zor forumda muhaha
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
1.6 stock 1.4 stock denemesi yapmak lazım merak ediyorum fark ne kadar olur diye kısmetse bir gün yapalım fakat kime sorsam 1.6 240 bg 230 bg stock bulmakta zor forumda muhaha
O denemeyi biz gökhanla yapmıştık ilk 100 km ye kadar arkadan geliyor ama sonra ara açılıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
O denemeyi biz gökhanla yapmıştık ilk 100 km ye kadar arkadan geliyor ama sonra ara açılıyor
astra insigniadan hafif ama bence 1.4 insignia daha da geride kalır...
Vay Volkanim vay....yine meydani bos buldun bize giydirdin. Bu arad biz insigniateamin baslangic grubu olarak 10 arac 20 kisi kadardik. Daha sonra insigniateamin astraci grubu da katilinca yaklasik 20 araca ciktik sayida bir 30 civari vardi. Hai bakalim alkislari gorelim. Bu arada gittigimiz yerdeki gol tamamen donmustu. Yani sibirya muhabbeti yapiyorsun ya gercekten dogru be Volkanim muhaha muhaha
Yorum