Allah muhabbetinizi daim eylesin. Herkes cok guzel ve bir o kadar da özel. Ama volkanim bi ayri guzel. Zaten video ekraninin yarisindan cogu Volkan muhaha muhaha muhaha muhaha
Bende Eskişehir'e gelmiş bulunuyorum.... Beni on numara ağırlayan Volkan ,Kamil kardesime Fatih ve Bülent abime misafirliklerinden dolayı odak murat beye,Gökhan'a Erhan'a,ve katılan bütün dostlarımıza çok tşk ederim...
Bende Eskişehir'e gelmiş bulunuyorum.... Beni on numara ağırlayan Volkan ,Kamil kardesime Fatih ve Bülent abime misafirliklerinden dolayı odak murat beye,Gökhan'a Erhan'a,ve katılan bütün dostlarımıza çok tşk ederim...
Çoşkun hocam fazla ilgilenemedik sen kusura bakma Sağ salim gitmişsin sevindim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
katılman bizi çok mutlu etti abi, teşekkürler tekrardan..
Çoşkun cum asıl biz size çok teşekkür ederiz, o kadar yolu kalkıp geldiniz, fazla ilgilenemedik sizinle, arayı fazla uzatmadan en kısa zamanda tekrar bekliyoruz. Sag sağlım gittiginizede çok sevindik.
bende şahsım adına iki çift laf etmeden geçemiycem.gece güzel başladı ortama ısındıktan sonra dahada güzelleşti ve sonlara doğru epey keyif aldık.bu 40 yıllık team ciymişiz hissi veren yabancılık yaşatmayan tüm abilere ve arkadaşlara teşekkür ederim.daha nice güzel ve coşkulu günler dileğiylee
bende şahsım adına iki çift laf etmeden geçemiycem.gece güzel başladı ortama ısındıktan sonra dahada güzelleşti ve sonlara doğru epey keyif aldık.bu 40 yıllık team ciymişiz hissi veren yabancılık yaşatmayan tüm abilere ve arkadaşlara teşekkür ederim.daha nice güzel ve coşkulu günler dileğiylee
Bizi diğer forumlardan farklı kılan zaten bu samimiyet
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
1.6 stock 1.4 stock denemesi yapmak lazım merak ediyorum fark ne kadar olur diye kısmetse bir gün yapalım fakat kime sorsam 1.6 240 bg 230 bg stock bulmakta zor forumda muhaha
O denemeyi biz gökhanla yapmıştık ilk 100 km ye kadar arkadan geliyor ama sonra ara açılıyor
bende öyle tahmin ediyorum fatih abi zaten
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Coşkun hocam sen bize yakınsın.....hemne geliyorum de biz yaprakları attırıp hazırlanana kadar sen gelirsin......Ne zaman istersen başımızın üstünde yerin var.....Hatta bir haftasonu muhtemelan bekarlar partisi yapacağız Moganda ona kesinlikle bekleriz....
Yorum