Duyuru

Collapse
No announcement yet.

25 Şubat 2012 EN'lerin Buluşması....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 25 Şubat 2012 EN'lerin Buluşması....

Ya dostlar şu konu için bile F-1 pisti ayarlanır.bakalım kim hızlı.Yani sıtede sürekli isimler uçuşuyort. Yani gerçekten Volkan mı yoksa Erhan mı Yoksa Fatih hocam mı yoksa süpriz bir isim mi????Ben söylenenler ispatlanmadan şu hızlı şu hızlı değili kabul edemeyeceğim. Mesela Erhan kardeşim Volkanın içinden geçerim diyor bizizm Emre de Volkanı bir boy geçmişti. Yani ben Volkanın açık ara birini geçtiğini görmedim.Gören var ise yazsın da biz de bileleim... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Yani esas olay beygir testinde değil beygiri yönetmekde. Yani atın süper olabilir ama şoförlük zayıf labilir bu nedenle o at hiçbir zaman kazanamaz ve en iyi değildir istatistiklerde. O yüzden hem hızlı hem iyi şoförü bir görelim bakalım.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Ya dostlar şu konu için bile F-1 pisti ayarlanır.bakalım kim hızlı.Yani sıtede sürekli isimler uçuşuyort. Yani gerçekten Volkan mı yoksa Erhan mı Yoksa Fatih hocam mı yoksa süpriz bir isim mi????Ben söylenenler ispatlanmadan şu hızlı şu hızlı değili kabul edemeyeceğim. Mesela Erhan kardeşim Volkanın içinden geçerim diyor bizizm Emre de Volkanı bir boy geçmişti. Yani ben Volkanın açık ara birini geçtiğini görmedim.Gören var ise yazsın da biz de bileleim... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Yani esas olay beygir testinde değil beygiri yönetmekde. Yani atın süper olabilir ama şoförlük zayıf labilir bu nedenle o at hiçbir zaman kazanamaz ve en iyi değildir istatistiklerde. O yüzden hem hızlı hem iyi şoförü bir görelim bakalım.....

helal sana abı alkıslıyorummmm senı obaa yourock muhaha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
        volkan her zaman oldugun gıbı lafta konusuyorsun yıne nıye cumartesı aksam gazlamadın o zaman ymedımı
        ulan az üçkağıtçı değilsin cumartesi akşamı çoşkunun ailesi ve benim hanım yanımda onları gezdiriyordum sende masus yarışalım diyordun misafirlerimi bırakıp seninle uğraşamıyacağımı bildiğin için atıp tutuyorsun ama havalar düzelince nereye kaçıçaksın hep laf cambazlığı seninki ben delikanlı gibi siteye koydum dyno verilerini hani seninkiler nerde atıp tutuyorsun çamur şevket seni yiyorsa koysana siteye verileri haa yiyormu

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ya Volkanım kızma kardeşime ... az önce dediğim gibiherşey ispata açık....Erhan atıyorsa göreceğiz sen atıyorsan seni de göreceğiz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            Orjinal yazı sahibi: Erhktn
            volkan her zaman oldugun gıbı lafta konusuyorsun yıne nıye cumartesı aksam gazlamadın o zaman ymedımı
            ulan az üçkağıtçı değilsin cumartesi akşamı çoşkunun ailesi ve benim hanım yanımda onları gezdiriyordum sende masus yarışalım diyordun misafirlerimi bırakıp seninle uğraşamıyacağımı bildiğin için atıp tutuyorsun ama havalar düzelince nereye kaçıçaksın hep laf cambazlığı seninki ben delikanlı gibi siteye koydum dyno verilerini hani seninkiler nerde atıp tutuyorsun çamur şevket seni yiyorsa koysana siteye verileri haa yiyormu
            volkanım ben senın yerınde olsam hemen cıkardım mısafırlerın orda cay ıcerken bız gazlar gelırdık volkan sunu ıtıraf et yemedı gecerım ıcınden haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Bu arada düzgün bir yer ayarlanır orda herkes konya kim hanya kim görür????? Belki biz de gireriz muhabbete.Bizim de denem gibi bir muhabbetimiz olabilir. muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Ya Volkanım kızma kardeşime ... az önce dediğim gibiherşey ispata açık....Erhan atıyorsa göreceğiz sen atıyorsan seni de göreceğiz...

ya abı volkan bu hep lafta yıyorsa gelsın ben hep burdayım ben volkanı jeeple gecmıs adamım sılah atısında gecmıs adamım daha ne dıyım yanı

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Bu arada düzgün bir yer ayarlanır orda herkes konya kim hanya kim görür????? Belki biz de gireriz muhabbete.Bizim de denem gibi bir muhabbetimiz olabilir. muhaha muhaha muhaha muhaha

abı sen kesın yersın volkanı sportrla haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Vallahi benim öyle bir iddaam yok ancak denerim. Benim ki benim gözümde fena gitmiyor.Ancak belki de kaz ördek muhabbeti gibi olabilir benimki.Böylece ben de anlamış olurum haha haha

Yorum

Vallahi benim öyle bir iddaam yok ancak denerim. Benim ki benim gözümde fena gitmiyor.Ancak belki de kaz ördek muhabbeti gibi olabilir benimki.Böylece ben de anlamış olurum haha haha
                      ya abı volaknın araba zaten gıtmıyor

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

ulan utku sende meydanı boş bulmuşun giydiriyorsun yine emrenin beni geçtiğini gördünmü gözlerinle bu bir . ikincisi onunla kapışmamızdan sonra büyük intercoler komple egzoz sistemi intake kit ve yeni bir yazılım yapıldı yani o günler tarih oldu... benim için demişin birini geçtiğini gören varmı diye videolarda subarularla m 5 lerle kapışıyorum geçilsekte ama senin bir tane videon varmı kadran videon bile yok ama seninde çenen iyi laf yapıyor o ayrı ..karga karga gak dedi git volkanı kızdırmı dedi seni kara kargalı seni gelseninlede rolling yapalım yolayım o tüylerini sonra muhaha muhaha muhaha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ya Volkan ya ben yanlış konuşuyorum ya sen sürekli yanlış anlıyorsun.ben diyorum ki ispatalayın ben kendimi katmıyorum Benim herkesi geçerim gibi bir iddaam da yok. Ben sadece denerim bakarım bzizm ki nasılmış diye diyorum???sen nelere diyorsun.....

Yorum

Ya Volkan ya ben yanlış konuşuyorum ya sen sürekli yanlış anlıyorsun.ben diyorum ki ispatalayın ben kendimi katmıyorum Benim herkesi geçerim gibi bir iddaam da yok. Ben sadece denerim bakarım bzizm ki nasılmış diye diyorum???sen nelere diyorsun.....
                            ben bu dedikleriniçin yazmadımki sana emreye geçildin senin geçtiğin birini daha görmedin falan filan bunlara yazdım yazdıklarınıda unutuyorsun galiba

Yorum

ulan erhan elli tane mesaj yazdım yiyorsa at siteye dyno verilerini diye hiç sesin soluğun çıkmıyor anlamazdan geliyorsun hiho hiho tekrar söylüyorum atsana yiyorsa dyno verilerini siteye

Yorum

Ya Volkan bu işler dyno ile falan olmaz. Bu işler pistlerde polur. Dyno ile olsaydı araçlar yarışmadan beygirini torkuna bakılırdı kazanan belirlenirdi. Nerde bunu şoförlüğü nerde bunun esas kısmı??????Sen tututurmuşssun dyno.Ben dynocuları düzcede gördüm Aşağıda tam 5 dakika bekledim gelen giden yoktu. Onalrın dyno verileri benden çok mu düşüktü.....Artık geç şu dyno verileri muhabbetini de bastırıp şu f-1 pistini veya körfez pistini de görelim el mi yaman bey mi????

Yorum

İşleniyor...
                                X