Ya bu fotoda utkuyu arıyordum görememiştim meğer ayakta servis yapan uzun saçlı bayan garson görünümlü kişi bizim utkuymuş muhaha muhaha muhaha muhaha haha haha haha
Utku Saçlarını beline kadar uzatmışsın Trabzona böyle gitme hemşerilerin hayal kırıklığına uğrarlar trabzondan çıkmaz fazla uzun saçlı at kuyruklu erkekler muhaha
Bu arada sözümü yerine getiriyorum ve sizleri clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap hepinizi çok seviyorum
Volkanım çok teşekkür ediyorum. Biz de seni gerçekten çok seviyoruz. Umarım gelirsin birgün de seninle bu muhabbeti yaparız. Bu arada esas uzun saçlılar bizden çıkar.Örnek Volkan Konak ve Kazım Koyuncu ve Fuat Saka vs vs.O yüzden sorun olmaz.
Volkanım çok teşekkür ediyorum. Biz de seni gerçekten çok seviyoruz. Umarım gelirsin birgün de seninle bu muhabbeti yaparız. Bu arada esas uzun saçlılar bizden çıkar.Örnek Volkan Konak ve Kazım Koyuncu ve Fuat Saka vs vs.O yüzden sorun olmaz.
kalp kalpe karşıdr utkucum
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yaaaa neler kaçırdığının Fotoğraf ve Videolarını seyrettin di mi Üzülme bir daha ki sefere inşallah ama Ankara'da sabahtan buyana müthiş bir kar yağışı var. Utku kardeşim hafta sonu mangal diyor bakalım durum ne olacak. dknow Herşeyin hayırlısı...
Yaaaa neler kaçırdığının Fotoğraf ve Videolarını seyrettin di mi Üzülme bir daha ki sefere inşallah ama Ankara'da sabahtan buyana müthiş bir kar yağışı var. Utku kardeşim hafta sonu mangal diyor bakalım durum ne olacak. dknow Herşeyin hayırlısı...
İnsallah Cemil abicim, burda da basladi baya siddetlenecek gibi kar
Yorum