Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara Grubu Haydi Haftasonu Buluşmaya!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Ankara Grubu Haydi Haftasonu Buluşmaya!!!!!

Hakan abicim eline koluna sağlık güzel fotolar o günü tasvir eden.....

Yorum

Güzel bir organizasyon ve güzel bir gündü. Emeği geçen herkese ve bizi yanlız bırakmayan tüm abi ve kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
        ..........
        BAYANLAR YÜRÜYÜŞE, KALANLAR MAKİNE GEYİĞİ TABİİ Kİ...
        ..........
        ihihi haha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
          Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
          utku abı bızde ılk defa 10 aracı gectık bulusmamızda oda ıyı denk geldı .bu arada vıdeo cekmıstın abı yukleyecekmısın
          Oktay kardeşim, 10'larca nice araçlara..... ve organizasyonlara....
          sagolasın cemıl abi insallah bızde ızınızden yavas yavas gelıyoruz.

Yorum

Çok keyifli bir buluşma oldu yeniden. Çocuklarımızda bizim gibi hızlıca kaynaştı ve ayrılmak istemediler. Maç nedeniyle erken ayrılmak zorunda kaldım ve Astra grubunu kaçırdım. tekrar buluştuğumuzda tanışmak dileğiyle.

Mangalı bence de erkek erkeğe yapalım ama havaların biraz bahara kaymasını bekleyelim bence. Keyif duble olur gibime geliyor.

Hem erken ayrıldık hemde 9 kişi kalan Sivas'ı yenemedik. Yazık oldu maad. İnsigniateam olarak bir de Gençlerbirliği maçına organizasyon yapalım derim. Hem zevkli olur hemde şehrimizin bu güzide takımına küçük bir destekte bulunmuş oluruz.
            2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

İyi fikir TRABZON- Gençlerbirliği maçı..... hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho obaa obaa obaa obaaBen karşı tarafta çoğunluğun olduğu TRABZON tarafında Kerem hocam sen gençler tarafında insigniateam yazısı açarız... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
                Çok keyifli bir buluşma oldu yeniden. Çocuklarımızda bizim gibi hızlıca kaynaştı ve ayrılmak istemediler. Maç nedeniyle erken ayrılmak zorunda kaldım ve Astra grubunu kaçırdım. tekrar buluştuğumuzda tanışmak dileğiyle.

Mangalı bence de erkek erkeğe yapalım ama havaların biraz bahara kaymasını bekleyelim bence. Keyif duble olur gibime geliyor.

Hem erken ayrıldık hemde 9 kişi kalan Sivas'ı yenemedik. Yazık oldu maad. İnsigniateam olarak bir de Gençlerbirliği maçına organizasyon yapalım derim. Hem zevkli olur hemde şehrimizin bu güzide takımına küçük bir destekte bulunmuş oluruz.
                Sivasspor'u başarısından dolayı tebrik ediyorum abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Sağolasın Bülent Hocam. Senin yapraklar da seni bekliyor hebrin olsun...Bir gel de yaprağa gömülelim....
                  Hele bir bahar gelsin,elbet seyyah başlar yine gezmelere
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İyi fikir TRABZON- Gençlerbirliği maçı..... hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho obaa obaa obaa obaaBen karşı tarafta çoğunluğun olduğu TRABZON tarafında Kerem hocam sen gençler tarafında insigniateam yazısı açarız... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                    Çoğunluk derken??? İstesenizde olamazsınız o kadar bilet vermiyoruz çünkü . Sivas maçında bile maraton neredeyse doluydu. Trabzon maçında stadı doldururuz evelallah. İçin rahat olsun Utku'cum. Sizin Mersin maçı noldu yaaav??? Ama biz seni Gençlerbirliği tarafına bekliyoruz. Gel ki Türkiye'nin, belki dünyanın en centilmen ve kibar taraftarıyla tanış. Bir gel seneye kombineyi alırsın garanti ediyorum

Yorum

Keremcim biz gözümüzü açtığımızda Trabzonspor diye açtık. O yüzden sonuna kadar da başka tribünde olamayız. Siz vermeseniz de biz bulur gireriz.O gün görürüsün Trabzonspor taraftarı gençler taraftarını 2 ye katlar...Neyse Mersin maçını sormuşssun biz bu ligde 41 maç yapan tek takımız ona ragmen 4.yüz ve 3. ile aramızda 3 2. ile aramızda 6 puan var. Buna da şükür...Ha bir de geçen sene alinden şampiyonluğu alınmış bir takım daha ne yapsın....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                        Tebrikler Ankara gurubu.Şanımıa yakışır bir buluşma olmuş Arkadaşlarımızı fotoğraf ve videolardan da olsa görmek çok güzeldi.İnşaallah Eskişehir buluşmamızda da tam kadro olarak birarada oluruz
                        Sağolasın Bülent Hocam. Senin yapraklar da seni bekliyor hebrin olsun...Bir gel de yaprağa gömülelim....
                        İnşallah Bülent kardeşim, Utku kardeşimin önerisi ise .... obaa

Yorum

Keremcim biz gözümüzü açtığımızda Trabzonspor diye açtık. O yüzden sonuna kadar da başka tribünde olamayız. Siz vermeseniz de biz bulur gireriz.O gün görürüsün Trabzonspor taraftarı gençler taraftarını 2 ye katlar...Neyse Mersin maçını sormuşssun biz bu ligde 41 maç yapan tek takımız ona ragmen 4.yüz ve 3. ile aramızda 3 2. ile aramızda 6 puan var. Buna da şükür...Ha bir de geçen sene alinden şampiyonluğu alınmış bir takım daha ne yapsın....
                          Utku ben de doğma büyüme Beşiktaş'lıyım. İnönü'nün büyüsünü hiçbir yerde görmedim. Ama şehrimin takımı olarak da Gençlerbirliği'ne destek veriyorum. Gerçekten çok farklı bir camiya. Her Ankara'da yaşayan ve futbolu sevenede bu takımı ve taraftarını tanımasını tavsiye ediyorum.

Galiba sizide 4. lükten edecek maç o maç olacak.Mutlaka gitmeye çalışalım Utku'cum. Geyiği uzun sürecek gibi görünüyor. Tabi ki sonunda dostluk kazanacak.

Yorum

[/quote]
                            Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                            Orjinal yazı sahibi: dişçi79

Ersin çok keyifli bir maçtı. 6 gol, 2 kırmızı kart, penaltı herşey vardı. Sivas gerçekten çok dirayetli takımmış. 3 asından yoksun çok iyi oynadılar.

Yorum

Bu aralar zor biraz

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                              Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              Sıkı buluşma olmuş
                              Uzaktanda olsa dostları görmek güzeldi..

clapclap clapclap clapclap
                              Ankara'ya bi iş çıkart , hep birlikte olalaım.
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ya bu fotoda utkuyu arıyordum görememiştim meğer ayakta servis yapan uzun saçlı bayan garson zannettiğim kişi bizim utkuymuş muhaha muhaha muhaha muhaha haha haha haha

Utku Saçlarını beline kadar uzatmışsın Trabzona böyle gitme hemşerilerin hayal kırıklığına uğrarlar trabzondan çıkmaz fazla uzun saçlı at kuyruklu erkekler muhaha

Bu arada sözümü yerine getiriyorum ve sizleri clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap hepinizi çok seviyorum

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                                X