Evet arkadaslar gercekten guzel bir bulusma oldu. Bu arada tesekkur ederiz iyi dileklerinizden oturu..bu arada indigniateam grubuna v daha sonra aramiza katilan hem insigniateamde olan hem de opeldizasla grubunda olan ve de sadece opelsizaslagrubnda olan arkadaslara tek tek tesekkur ederim.
Çok güzel ve sıcak bir buluşma olmuş ancak Utku Bey'e de söylediğim gibi tahminim doğru çıktı ve erken kalkamadım, o nedenle aranızda olamadım ama bir daha ki buluşmaya artık
Canavar gibi bir buluşma olmuş, katılım gösteremedim bir tanıdığımızın açılışında bulunmak zorunda kaldım, güzel organizasyon Utku Abi, katılan herkese selamlar.
Bu arada en kisa surede Mangal icin Moganda bulusuyoruz. Hatta ben yine baslatiyorum. Gelecek hafta pazar ogleden sonra saat 1500 gibi bulusabiliriz.....yanlizsanirim bu disarida olacagi icin ve de hava muhteml karli olacagi icin bekar olmasinda fayda var......
bugun bulusmaya sonradan katılmamıza ragmen muhabbet guzeldı mekan guzeldı hava guzeldı konya yoluna cıktıgımızdakı konvoy guzeldı utku abının arabanın sesı guzeldı bızım guruptan gtc nın sesı guzeldı bugun ayrı bır guzeldı herkese ayrı ayrı tesekkur edıyorum.
Yorum