Evet artık genişlemiş olan ve birçok yeni üyeye sahip Ankara grubunu bir araya getirip tanıştırmanın ve kaynaştırmanın vakti geldi. Bu sefer buluşma tarihini yaklaşık 1 hafta önceden açıklayayım ki daha fazla kişi ayarlamasını yapabilsin istedim. İster Cumartesi akşam ister Pazar günü sabah kahvaltısında isterseniz Pazar akşam bir buluşma yapabiliriz. Hem arabalarımızı hem de kendimizi tanıştırır güzel bir muhabbet ederiz. İsteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankara Grubu Haydi Haftasonu Buluşmaya!!!!!
Collapse
X
-
Ynt: ANKARA GRUBU HAYDİ HAFTASONU BULUŞMAYA!!!!!
yahu ne oldu size ankara gurubu arkadaşlarım eskiden bol bol buluşup kalabalık bir topluluk oluşturuyordunuz şimdiyse ses seda yok dikkat ettim utku buluşma çağrısı yaptıktan sonra 5 üye bile toplanmadı daha, emre iyi organize ediyordu bu işleri askere gitti ankara gurubu sessizleşti utkucum tek kaldın toparlıyamıyorsun galiba gurubu.
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Ynt: ANKARA GRUBU HAYDİ HAFTASONU BULUŞMAYA!!!!!
Orjinal yazı sahibi: volkanyahu ne oldu size ankara gurubu arkadaşlarım eskiden bol bol buluşup kalabalık bir topluluk oluşturuyordunuz şimdiyse ses seda yok dikkat ettim utku buluşma çağrısı yaptıktan sonra 5 üye bile toplanmadı daha, emre iyi organize ediyordu bu işleri askere gitti ankara gurubu sessizleşti utkucum tek kaldın toparlıyamıyorsun galiba gurubu.
Yorum
Yorum