valla iyi denk geldik Çorum-İstanbul otobüsle 9-10 saat, ben akşam binip sabah 6:30 gibi Gebze'de oluyorum, öğlen 1 sınava girip akşama kadar otobüs saatini bekliyorum.
gece yolculuk yorgunluğu da olunca ertesi gün pertim zaten, kafadan 3 günüm gidiyordu yani. Mehmet abi sağolsun beni bir yere göndermeden okulun önünden aldı, ne kadar teşekkür etsem az gerçekten. Gebze'den otobüs kalkmadan ben Çorum'a gelmiş oldum
video çektik mi acaba bilmiyorum ki
Fatih abi??
Gökhan : Sor bakalım hava ve yol koşullarına rağmen kaç saatte gitmişiz ? Sen sözünde durmuyon Afyona bırakmam seni
adamı otobüs çilesinden kurtardın sen ne dersen onu diyecek tabiki) bu arada biz havzalıyız havası soğuk insanı mert yerden, söz verdiysek tutarız ama bazen İstanbul'da çevresel koşullardan dolayı AKSAMALAR olabiliyor... Tüm suçlu Bülent abi..
yarın yine Gebze'deyim, İstanbul'dan bu taraflara dönecek olan varmı? yolda çay-kahve hizmeti yapılır, hız yaparken videoya çekilir, hızlanma süreleri tutulur, co-pilot'luk yapılır, hatta yorgunsanız yedek pilotluk bile yapılır, hizmette sınır yok yani, ayrıca kendim için istemiyorum yani tamamen sizin için haha
Yorum