Ne hatası Fatih hocam çanta bahane muhabbet şahane.....
obaa oleyy urock hiho
ne cantası bahane abı ben canta ıcın gelmıstım haha
eksik cantaların hepsi gökhanda polonun arkası canta doluydu erhan
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Dün Adapazarından sonra ikitane ekonomik kara dumancılar (Sufyan,Ahmet) beni biraz gıdıkladılar İstanbula kadar hoplaya zıplaya geldik yalnız Sufyanın aracı ilk kalkıştı düz yolda iyi gidiyor otobana girdik ne güzel Tour modunda gidiyordum bir baktım sufyan hocam roketledi sonra bende basayım dedim baktım tourla olacak gibi değik sporta aldım aracı sonrada İstanbula kadar hep sportta geldik haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ne hatası Fatih hocam çanta bahane muhabbet şahane.....
obaa oleyy urock hiho
ne cantası bahane abı ben canta ıcın gelmıstım haha
eksik cantaların hepsi gökhanda polonun arkası canta doluydu erhan
Bak bak demek öyle bizde çantaları arıyoruz
abi gökhana bi gördüm beyaz gömlek bi baktım kırmızı kazak bi baktım kafada şapka bütün şekillere girdi haha aynı böyleydi bak abi videoyu izle haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Organizasyon gerçekten çok güzeldi. Pazar günü katılabildim ancak 1 gün bile bana yetti. Burada yazıştığım arkadaşlarla yüzyüze tanışıp konuşmak, sanki 40 yıllık ahbapla konuşmak gibi samimiydi. Alpata ekibine ve İnsigniateam içinde çaba harcayan tüm ekibe teşekkür ederim.
PS : Şu tombala numaraları ne için hala anlayamadım?
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Bir hatırlatmada burada yapmak istiyorum Mars Çantaları Benim çalıştığım şirket içindekileri Ferhan abinin hediyesi , Şafak beyin InsigniaTeam Anahtarlıkları ,Cyclone Stickeri ,Michelin Kalem,Çakmak,anahtarlık , Mars Blok note ve kalemi ve InsigniaTeam Dergisinden oluşmaktadır.
Bende michelin şapka, ayakkabı boyası, bloknote ve kalem ve anahtarlık çıktı. Hala şu t-shirt ve sticker'ım olmadı . Bu düşünce için tşekkür ederim.
[center] 2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
....
...
....
.....
Kutulardan Çıkan Tombala numaralı çekiliş için kullanılacaktı sonra cemil beyin katılımcılar için hazırladığı numara sistemine göre yaptık çünkü her katılımcının numarası vardı diğer şekilde bazı numaralar olmadığı için tekrar tekra çekiliş yapılacaktı zaman kaybetmemek için kullanılmadı hatıra olarak saklayın
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
....
...
....
.....
Kutulardan Çıkan Tombala numaralı çekiliş için kullanılacaktı sonra cemil beyin katılımcılar için hazırladığı numara sistemine göre yaptık çünkü her katılımcının numarası vardı diğer şekilde bazı numaralar olmadığı için tekrar tekra çekiliş yapılacaktı zaman kaybetmemek için kullanılmadı hatıra olarak saklayın
Yorum