Avcılardan gelecekleden biri benim tabiki buluşabiliriz cumartesi sabah saat 05:30 da avcılardan çıkmayı düşünüyorum
Beraber devam edebiliriz 0538 973 4580
Bende 5.30 gibi B.Cekmece den çıkarım. Pelican da Kamil var, birlikte geliriz. Olmadı sizide avcılar cami e-5 te bekler beraber sirinevler e geceriz.
0532 2405602
Oktaycım saat 06.15 te E5 Avcılar cami durağında buluşalım, sabah o saatte trafikte olmaz mehmetciğe varmamız max 20 dk sürer. Evden ona göre çıkarsın
Avcılardan gelecekleden biri benim tabiki buluşabiliriz cumartesi sabah saat 05:30 da avcılardan çıkmayı düşünüyorum
Beraber devam edebiliriz 0538 973 4580
Faisal sende E5 Avcılar cami durağında 06.15 te olacak şekilde bulunursun.
Emre sende 06.30 da incirli otobüs durağında ol geçerken senide alalım. (Ethica hastahanesinin orada)
Özkancım ayrıca sanada sesleniyorum Avcılar e5 cami durağında 06.15 te senide bekliyoruz.
06.15 DE AVCILAR - E-5 CAMİ Durağında olacağım inşallah Yol üzerinden toplaya toplaya gideriz..
Yolda buluşacaklar yer belirtsin not edelim..
İstanbul'dan Cumartesi gidecekleri sabah 07:00 da Opet Mehmetcik Tesislerinde bekliyeceğiz.
Toplaya toplaya ancak saat 07:15 - 07:30 gibi orada oluruz gibime geliyor
Merak etmeyin 06.15 te avcılar e5 cami duragında olunduğu takdirde 07.00 olmadan orda mehmet ikte oluruz
Kamil abi begen havalimanindan kuzenimi alacagim o yuzden avcilarda katilamayacagim size 7:00 de mehmetcikte olurum buyuk ihtimal. Bir degisiklik olursa haberlesiriz...
Kamil abi begen havalimanindan kuzenimi alacagim o yuzden avcilarda katilamayacagim size 7:00 de mehmetcikte olurum buyuk ihtimal. Bir degisiklik olursa haberlesiriz...
Tamamdır Muratcım, duruma göre telefonlaşırız olmazsa hava alanının oralarda denk geliriz.
Tamamdır Muratcım, duruma göre telefonlaşırız olmazsa hava alanının oralarda denk geliriz.
Evet arkadaslar hava biraz yağmurlu olacağı için mangal yapacağımız yer hem kapalı alanı hemde açık bahçesi olan bı yer tercih ettik... İnşallah havada iyi olurda disarda takılırız.....
Evet arkadaslar hava biraz yağmurlu olacağı için mangal yapacağımız yer hem kapalı alanı hemde açık bahçesi olan bı yer tercih ettik... İnşallah havada iyi olurda disarda takılırız.....
çoşkun abi c.tesi gece sen kaça kadar uyanık kalacaksın?
Yorum