Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 Insignia Team Büyük Yaz Buluşması

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2012 Insignia Team Büyük Yaz Buluşması

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Evet Gün Geldi Çattı Son 1 Haftamız var yavaş yavaş plan yapma zamanı geldi Kamil hocam ön bilgiyi vermiş Cumartesi Günü Sabah 07:00 toplanma ve 07:15 te hareket edecek şekilde herkes Mehmetçik vakfındaki standart buluşma yerimizde buluşulup yola çıkılacak bilmeyenler için ise sabiha gökçe hava limanı bağlantısını geçtikten sonraki ilk benzinci Opet Mehmetcik tesisleri haritadan baka bilirsiniz http://harita.yandex.com.tr/-/CNCgi-zG yola çıktıktan sonra Adapazarına gelmeden Berceste Tesislerinde küçük bir kahvaltı ve çorba molası vereceğiz daha sonrada eskişehire gelmeden Sararın Outlet tesislerinde kısa bir mola ve tahmini 11:00-11:30 Eskişehire Düzgün ve büyük bir giriş yapacağız .

İstanbul'dan Cumartesi gidecekleri sabah 07:00 da Opet Mehmetcik Tesislerinde bekliyeceğiz.
    Kimler bu buluşma noktasında olacak acaba

1.olarak ben ve ben gelecek kimseyi bulamıyorum hiho
    2015 2.0 sorento

Yorum

Merak etmeyin o saatte bir sürü insignia görürsünüz

Kamil,Özkan,Murat beyler de avcılar tarafından gelecek

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

herkese selamlar kabul ederseniz buluşmaya istanbuldan katılmak istiyorum,ben eşim ve çocuğumla katılacağım....ayrıca arabalar için trafikte tanınması için team logolu stıcker yapılabilirmi

Yorum

bu arka cama yapıştırılan stıcker'lardan banada lazım.
            elinde fazla olan var ise opet buluşma noktasına geldiğinde getirebilirmi acaba?
            reklamımız olsun insigniateam yürüsün...
            2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YSFNL
              herkese selamlar kabul ederseniz buluşmaya istanbuldan katılmak istiyorum,ben eşim ve çocuğumla katılacağım....ayrıca arabalar için trafikte tanınması için team logolu stıcker yapılabilirmi
              Hangi Gün katılacaksınız Cumartesimi / pazarmı ?

Yorum

cumartesi günü sabah katılmayı düşünüyorum konaklama sıkıntım yok

Yorum

B.cekmece

Yoldan toplayarak gelirim ben.
                  Morpheus
                  61 TT 971

Yorum

arkadaşlar ben anlayamadım buluşmayı şimdi c.tesi günümü pazar günümü? pazar günü katılacak grup varmı hep birlikte konvoy halinde felan? bu pazarda şampiyonluk maçıda var ya kadıköyde olmamızda gerek :=) neyse bi ayar çekerizde benim kafam karıştı buluşma konusunda nasıl olacağı? c.tesi günü kesinlikle gelemem de pazar gündüz nasıl yapacağız?
                    2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
                    2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: PATRON
                      arkadaşlar ben anlayamadım buluşmayı şimdi c.tesi günümü pazar günümü? pazar günü katılacak grup varmı hep birlikte konvoy halinde felan? bu pazarda şampiyonluk maçıda var ya kadıköyde olmamızda gerek :=) neyse bi ayar çekerizde benim kafam karıştı buluşma konusunda nasıl olacağı? c.tesi günü kesinlikle gelemem de pazar gündüz nasıl yapacağız?
                      Etkinlik 2 günden oluşuyor Pazar günü saat 11:00 da Anemon otelinde buluşacağız pazar günü gelenler için

Yorum

bana çok ters oldu o gün maç olması sebebiyle arkadaşlarla şimdi telefonla görüştüm suratları bir karış oldu kızdılar bende üsteleyemedim. Ben gelemeyeceğim özür dileyerek ismimi silermisiniz

Yorum

Patron maç cumartesi pazar değil....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
                            B.cekmece

Yoldan toplayarak gelirim ben.
                            Oktay hocam beni almadan gitme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              Patron maç cumartesi pazar değil....
                              yanlış bilgi aldım o zaman arkadaşlardan onlarda yanlış biliyormuş.

bana +1 yazarmısın geliyorum bende oh be

Yorum

Herkes'e iyi geziler. Katılabilecek mesafede olsam kaçırılmayacak bir buluşma olacakmış. Bir dahaki sefere inşallah. Makinaları elden bırakmayın. Fotoları bekliyoruz.
                                1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                                Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

İşleniyor...
                                X